.

Relatia cu actrita Amber Heard, cea mai complicata pentru Elon Musk

Distribuie prietenilor tai!

Miliardarul a cunoscut-o pe Amber Heard in 2015, dar bazele relatiei s-au pus la Met Gala, in 2016. Cei doi au fost impreuna cateva luni.

Walter Isaacson a urmarit timp de doi ani viata personala a lui Elon Musk, dar si activitatea lui din domeniul afacerilor, iar acum a publicat o biografie neoficiala a multimiliardarului. Printre altele, Isaacson scrie ca „nimic nu l-a ranit mai mult pe Elon Musk decat relatia cu Amber Heard.”

Actrita a fost luni de zile pe prima pagina a ziarelor in ultimele luni dupa procesul intentat starului hollywoodian Johnny Depp, proces pe care Amber Heard l-a pierdut.

Walter Isaacson a declarat, intr-un podcast in SUA, ca relatia lui Musk cu Amber Heard a fost dominata de certuri si tensiuni, dar ca „aceste certuri au facut parte din atractia dintre cei doi.”

Elon Musk si Amber Heard s-au cunoscut in 2015, cand s-a turnat filmul de actiune „Machete Kills”, in care Amber Heard a jucat, iar Musk a avut rolul de consultant. Cei doi s-au reintalnit la Met Gala, din New York, in 2016 si atunci, se pare, s-a infiripat relatia cu adevarat. In primavara lui 2017, Musk si Heard au facut publica relatia lor, dar s-au despartit doar cateva luni mai tarziu. S-au mai vazut apoi sporadic, dar au rupt definitiv relatia de amor in 2018.

Potrivit lui Isaacson, viata personala si sentimentala a lui Musk a fost mereu marcata de drame si framantari psihologice. Insa relatia lui Amber Heard l-a facut sa sufere chiar mai mult decat relatia tensionata cu propriul lui tata. Adesea, Elon a povestit ca tatal sau, Errol Musk, l-a umilit si l-a hartuit toata copilaria, fapt care l-a marcat pe viata. Errol Musk a negat constant acuzatiile venite din partea tatalui sau.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.