.

Reguli draconice la Olimpiada de la Tokyo

Distribuie prietenilor tai!

A fost publicat primul dintr-un lung sir de reguli anti COVID ce se vor aplica la Jocurile Olimpice pe care ar urma sa le gazduiasca Tokyo. Olimpiada trebuia sa aiba loc anul trecut, dar a fost amanata din motive de pandemie.

Publicul nu are voie sa cante sau sa scandeze in timpul evenimentelor, toti participantii vor purta masca, exceptie facand momentele cand mananca, dorm sau sunt in aer liber. De asemenea, oficialii si staff-ul de la federatiile internationale nu vor avea voie sa foloseasca transportul in comun. Opinia publica din Japonia nu vede cu ochi buni desfasurarea Olimpiadei la Tokyo pe fondul pandemiei globale.

Comitetul Olimpic International recunoaste ca Olimpiada de vara din Japonia va fi total diferita de orice alta editie a jocurilor olimpice, dar da asigurari ca anul acesta competitiile se pot desfasura in conditii de siguranta sanitara. “Vor fi mai multe constrangeri si conditii pe care participantii trebuie sa le respecte si sa le urmeze, mai ales in ceea ce priveste dimensiunea sociala a Olimpiadei” – a declarat Pierre Ducrey, directorul care se ocupa de organizarea Olimpiadei, din partea Comitetului Olimpic International.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Regulamentul publicat sub egida comuna a Comitetului Olimpic Tokyo, Comitetul Olimpic International si Comitetul Paralimpic International mentioneaza inclusiv spalarea mainilor si dezinfectarea meselor dupa servire. Fiecare delegatie va avea un ofiter de legatura COVID 19, care se va asigura ca participantii respecta regulamentul. Cei care nu respecta regulile, ar putea fi chiar dati afara din marea competitie. Acest set de reguli va fi urmat de multe alte reguli, ce vor fi publicate in aprilie, si care ii vizeaza pe sportivi.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.