.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are Covid

Distribuie prietenilor tai!

Regina Elisabeta a II-a a fost testată pozitiv pentru COVID-19 și are simptome ușoare ale bolii, informează Reuters citând Palatul Buckingham.

Suverana în vârstă de 95 de ani prezintă „simptome ușoare asemănătoare răcelii”, dar se așteaptă să continue „îndatoririle ușoare” la Windsor, săptămâna viitoare, potrivit sursei citate.

„Ea va continua să primească asistență medicală și va urma toate instrucțiunile adecvate”, a precizat palatul într-un comunicat.

În această săptămână, Camilla, soţia prinţului Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, a fost și ea testată pozitiv cu noul coronavirus şi este în autoizolare, a anunţat luni biroul de presă de la Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului Charles.

Camilla, în vârstă de 74 de ani, a contractat noul coronavirus pentru prima dată la doar câteva zile după ce prinţul de Wales, în vârstă de 73 de ani, a fost testat pozitiv pentru a doua oară, săptămâna trecută. Atât prinţul Charles, cât şi ducesa de Cornwall sunt vaccinaţi cu schema completă împotriva COVID-19 şi au primit deja şi dozele “booster”.

Interesant:   Moldova si Ucraina au inceput negocierile de aderare la Uniunea Europeana

O sursă din anturajul familiei regale a dezvăluitîn 10 februarie pentru Reuters că prinţul Charles s-a întâlnit cu mama lui, regina Elisabeta a II-a, cu două zile înainte să fie testat pozitiv cu noul coronavirus. Sursa a precizat la acea vreme că suverana nu prezenta niciun simptom şi că starea ei de sănătate este monitorizată cu atenţie.

Prinţul Charles al Marii Britanii, care a fost testat pozitiv pentru COVID-19, s-a întâlnit recent cu mama sa, regina Elisabeta a II-a, însă monarhul, în vârstă de 95 de ani, nu prezintă niciun simptom al bolii, a declarat joi o sursă de la Palatul Buckingham, informează Reuters.

Charles, în vârstă de 73 de ani, moştenitorul tronului, şi-a anulat participarea de la un eveniment organizat în oraşul Winchester, din sud-vestul Angliei, pentru a marca 70 de ani de domnie ai reginei Elisabeta a II-a.

Regina a confirmat la începutul anului 2021 că a primit prima doză de vaccin anti-COVID-19 şi i-a încurajat şi pe alţii să se vaccineze, însă Palatul Buckingham a refuzat să confirme dacă ea a primit sau nu doze ulterioare, precizând că nu comentează asupra unor chestiuni medicale private.

Interesant:   Biden, un cadavru politic
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.