.

Regele si regina Olandei, prinsi ca nu respecta distantarea sociala

Distribuie prietenilor tai!

Regele Willem-Alexander si sotia sa, Maxima, si-au petrecut vacanta in insula elena Mykonos. Acolo s-au fotografiat la brat cu patronul unui restaurant, fara sa poarte masca si fara sa respecte distanta sociala impusa de COVID-19.

Ulterior, suveranii au spus ca regreta nerespectarea regulilor minime privind riscurile de infectare cu noul coronavirus. Fotografia a fost postata pe Instagram, de o persoana care doreste sa ramana anonima. Cand a inceput sa circule fotografia, presa din Olanda a luat foc: nici regele, nici regina nu aveau masca si stateau foarte aproape de patronul grec.  In fotografie, cuplul regal apare brat la brat cu un barbat identificat de mass-media ca fiind unul dintre proprietarii unui restaurant de pe insula Mykonos. In poza, regele Willem-Alexander are parul ciufulit, e intr-o camasa cu manecile ridicate si in mana are o masca de protectie.  Alaturi de el, sotia lui Maxima, zambitoare, este flancata de un alt barbat care o cuprinde cu bratul de mijloc.

Interesant:   Presedinta Comisiei Europene cere, din nou, primirea Romaniei si a Bulgariei in Schengen. Ne ajuta la ceva aceasta declaratie?

Dupa nenumarate relatari in presa olandeza, legate de faptul ca regele si regina nu respecta distantarea sociala,  cei doi au postat un mesaj pe Twitter in care isi exprima regretul pentru greseala facuta. “În mass-media a aparut o fotografie in care nu pastram o distanta corespunzatoare. Fiind un moment spontan,  nu am dat atentie acestui aspect, desi ar fi trebuit. Si in vacanta respectarea regulilor impotriva COVID-19 este esentiala pentru a invinge virusul” – au scris pe Twitter regele si regina Olandei.

 Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.