.

Record de suporteri in derby-ul Olteniei

Distribuie prietenilor tai!

Pe parcursul zilei de ieri, la Targu-Jiu, echipa locala a disputat inca un amical cu FC Universitatea Craiova, echipa ce evolueaza in Liga a III-a. Desi meciul a fost programat la o ora nu foarte potrivita pentru spectatori, acestia si-au facut simtita prezenta inca dinainte ca meciul sa inceapa.

Primii suporteri, ai Stiintei, au ajuns pe sinteticul din cadrul Complexului Sportiv Tudor Vladimirescu inca de la ora 10, iar la 20 de minute de la startul meciului, in stadion si in jurul acestuia, erau peste 2000 de suporteri. Majoritari, suporterii si ultrasii din Peluza Sud 1997 si-au incurajat echipa pe parcursul intregului meci. Deoarece stadionul are doar 1000 de locuri, au fost in jur de 1000 de persoane care au privit meciul din jurul stadionului sintetic, de pe muntii de zapada.

Galeria Universitatii Craiova a facut o atmosfera de mare meci la Targu-Jiu, cei peste 700 de ultrasi cantand tot meciul pentru echipa lor. Desi suporterii celor doua echipe au stat alaturi unii de ceilalti, nu s-a inregistrat nici cel mai mic incident. Suporterii U Craiova au aruncat cu cateva petarde in spatele tribunei in care acestia erau.

Suporterii echipei din Liga a 3-a nu au batut drumul degeaba, echipa favorita reusind sa se impuna cu scorul de 2-0 in “derby-ul” Olteniei. Golurile Stiintei au fost marcate de catre Robert Raducanu dupa un corner, respectiv Alexandru Raicea dupa o pasa primita de la Samuel Zimta.

Stiinta va debuta la inceputul lunii martie impotriva celor de la Atletic Bradu, echipa din Banie ocupand locul 3 in aceste momente, fiind la 4 puncte distanta de liderul, Turris Turnu-Magurele, echipa patronata de fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea.

Pandurii Targu-Jiu vor debuta pe 24 februarie, impotriva celor de la Petrolul Ploiesti. Pandurii ocupa locul 10 in aceste momente, avand 28 de puncte, in timp ce petrolistii sunt pe locul 3, acumuland 45 de puncte pana acum

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.