.

Record de asistenta pe National Arena in 2019?!

Distribuie prietenilor tai!

FCSB – U Craiova CS pare a fi un meci de mare interes public, fiind derby-ul despre care se vorbeste intens in ultima saptamana, datorita faptului ca la meci sunt asteptati foarte multi olteni, sustinatori ai CSU, dar si datorita rivalitatii ce s-a creat dupa comunicatele date de ultrasii celor doua echipe. Meciul dintre cele doua aspirante la titlul de campioana urmeaza a se disputa duminica, 24 februarie, cu incepere de la ora 20, pe cel mai mare stadion al tarii – National Arena.

Suporterii oaspetilor au anuntat deja ca vor face deplasarea intr-un numar destul de mare la meciul cu FCSB, pana astazi acestia achizitionand deja peste 1.500 de bilete, insa  in stadion sunt asteptati in jur de 3000 de sustinatori ai echipei U Craiova CS. Marcel Popescu a inaintat si o cifra poate prea optimista, acesta spunand ca asteapta peste 10.000 de olteni in tribunele celui mai mare stadion de la noi din tara.

Din punct de vedere al gazdelor, se pare ca acestia asteapta in jur de 30.000 de oameni la meci, insa conform datelor de care dispune DigiSport, pana in dimineata acestei zile au fost vandute nu mai mult de 12.000 de bilete, insa casele de bilete  ale stadionului vor ramane deschise si in ziua meciului, pana la ora de debut a derby-ului, mai exact pana la ora 20, acestea deschizandu-se la ora 10.

Preturile variaza in functie de locul si inelul in care vrei sa stai, cel mai ieftin bilet fiind la Peluze, evident, astfel ca pentru un bilet la Peluza in inelul 1, trebuie sa scoatem din buzunar nu mai mult de 15 lei, in timp ce biletul cel mai scump este la VIP 1, 100 lei. Tribuna a doua este si ea deschisa, iar un bilet variaza intre 30 lei la periferic si 50 lei la central.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.