.

Razzie Awards – care sunt cele mai proaste filme

Distribuie prietenilor tai!

Un musical despre Diana, prinţesa de Wales, şi un remake al peliculei ”Space Jam”, o combinaţie live-action şi animaţie, avându-l drept protagonist pe LeBron James, au primit cele mai multe premii Zmeura de Aur (Razzie Awards), trofee care parodiază premiile Oscar prin recompensarea celor mai neinspirate filme şi interpretări actoriceşti, informează Reuters.

Câştigătorii trofeelor Zmeura de Aur au fost anunţaţi cu o zi înaintea ceremoniei de duminică a premiilor Oscar, iar ”Diana: The Musical”, versiunea cinematografică a unei producţii Broadway ale cărei reprezentaţii au fost sistate în decembrie după doar 33 de spectacole, a fost desemnată câştigătoarea a cinci premii.

Versiunea cinematografică a musicalului a câştigat la categoriile ”cel mai prost film”, ”cea mai proastă actriţă în rol principal” – Jeanna deWaal, ”cea mai proastă actriţă în rol secundar” – Judy Kaye şi ”cel mai prost regizor” – Christopher Ashley.

Duoul de scenarişti Joe DiPietro şi David Bryan a primit trofeul în categoria ”cel mai prost scenariu”, pentru ceea ce organizatorii Razzies au etichetat ca fiind ”unele dintre cele mai ridicole dialoguri şi versuri ale anului, care au inclus rime precum ‘Camilla’ cu ‘Manilla’ şi ‘Godzilla”’, se precizează în comunicatul care anunţă câştigătorii.

Interesant:   Inca o vedeta isi vinde drepturile de catalog, Justin Bieber

”Space Jam: A New Legacy” a câştigat trei trofee Zmeura de Aur: ”cel mai prost actor” – LeBron James, ”cea mai proastă continuare” şi ”cel mai neinspirat cuplu de pe ecran” pentru James combinat cu oricare dintre personajele animate.

Pelicula îl are în prim-plan pe starul NBA filmat live action într-un meci grandios de basketball în compania unor personaje Looney Tunes, un remake al peliculei originale din 1996, care îl avea drept protagonist pe Michael Jordan.

Razzies au ironizat şi un deţinător al premiului Oscar, oferindu-i lui Jared Leto trofeul pentur ”cel mai prost actor în rol secundar” pentru interpretarea emfatică a personajului Paolo din ”House of Gucci”.

Bruce Willis a beneficiat la ediţia din acest de o categorie care i-a fost dedicată, intitulată “Cele mai proaste interpretări ale lui Bruce Willis într-un film din 2021″, primind opt nominalizări în opt lungmetraje. Pelicula ”Cosmic Sin” a fost desemnată câştigătoare.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.