.

Rata mai mică la KRUK

rata mai mica la kruk
Distribuie prietenilor tai!

Neplata creditelor atrage noi costuri sub formă de penalizări, comisioane, lăsând la o parte dobânda anuală care se subînțelege. Totuși, băncile și IFN-urile sunt în impas deoarece au împrumutat niște bani în condiții stabilite de comun acord cu clienții, dar aceștia din urmă nu rambursează sumele.

Prescripția dispare după 5 ani dacă ai un credit neplătit?

Există diverse soluții pentru a scăpa de datorii, dar prescripția nu dispare nici după 5 ani dacă ai un credit neplătit. Băncile și IFN-urile apelează la companii de management al creanțelor, precum KRUK România. Preferă să externalizeze serviciile de recuperare a banilor pierduți, decât să continue să înregistreze pierderi. Se poate considera o situație favorabilă și pentru clienții cu datorii. Firmele de recuperare nu pot adăuga comisioane sau dobânzi, deci le rămâne de plătit doar datoria înregistrată anterior.

4 motive pentru care comunicarea este foarte importantă

În momentul în care dosarul creditului neplătit ajunge la KRUK România, clientul primește o notificare cu date de contact. În continuare sunt prezentate 4 motive pentru care comunicarea cu KRUK este foarte importantă:

Interesant:   Prima dată la casa de amanet? Iată 5 întrebări pe care să le pui

Clarificarea situației

Clientul poate afla care este suma totală rămasă de achitat, modalitățile de plată puse la dispoziție, etc. Pentru a clarifica situația se pot folosi de datele de contact din notificare sau își poate crea un cont pe eKRUK, platforma prin care oamenii cu datorii își pot controla singuri dosarele la KRUK. Astfel află dacă datoria lor este încă în stadiu amiabil și pot beneficia de diverse avantaje sau dacă s-a început procesul de executare silită.

Negocierea datoriei, posibilitatea unor discounturi

Orice se poate negocia, în 99% dintre situații. Plata integrală a datoriei se poate negocia pentru a beneficia de un discount. Rata lunară se poate negocia astfel încât să fie mai mică decât rata anterioară; pentru acest lucru se va semna un angajament de plată. Chiar și încetarea procesului de executare silită se poate negocia, dar presupune contactarea biroului de executare judecătorească sau a companiei de recuperare, menționându-se că se dorește semnarea unui angajament de plată.

Interesant:   VinziCasa.ro: Soluția Ideală pentru Agenții Imobiliari

Programul de loializare

Clienții care semnează un angajament de plată cu ratele dorite de ei se pot înscrie și în programul „Dorințe împlinite”. La fiecare rată plătită, participanții acestui program de loializare câștigă puncte care se transformă în bani. Cu aceste puncte acumulate ei pot plăti viitoarele rate folosind codul cadou „Plătește rata KRUK” sau pot cumpăra vouchere de cumpărături de la diverși parteneri.

Concursuri cu diverse premii

Clienții care aleg să plătească datoria online se pot înscrie în diverse concursuri organizate de companie. Premiile sunt variate și diferă de la un concurs la altul. Până pe 16 noiembrie 2022 este activ un concurs numit „1 plată, 1 șansă” și pe lângă premiile care constau în vouchere de cumpărături de 500 lei, pe 17 noiembrie se va extrage marele câștigâtor căruia i se va șterge datoria rămasă de plată.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.