Ești interesat de piercing ureche? Atunci cu siguranță ai ajuns unde trebuie, pentru că în acest articol vei găsi răspunsurile la întrebările pe care le ai despre procedura de aplicare. Află care sunt zonele urechii unde poți aplca un piercing, cum să ai grijă de rană și să grăbești vindecarea și ce să faci dacă zona s-a infectat.
Specialiștii îți explică, pas cu pas, toate aceste lucruri, astfel încât să fii informat complet. Iată!
În ce zone ale urechii poți aplica piercingul
Percingul la nivelul urechii îți permite o varietate de alegeri, din punct de vedere a amplasării. Există nu mai puțin de 14 tipuri de piercing, atrag atenția specialiștii. Cele mai populare categorii sunt: (1) helix – piercing-ul situat în cartilajul superior, (2) lob – piercingul aplicat în partea inferioară a lobului urechii, (3) lob transversal – piercingul orizontal, aplicat prin lobul urechii. Mai există, desigur, și alte opțiuni: piercing industrial, piercing auricular, piercing snug, piercing rook, piercing tragus, daith, conch și așa mai departe. Cel mai puțin dureros este piercing-ul la nivelul lobului urechii. În funcție de amplasarea bijuteriei, diferă și timpul de vindecare, și modul de aplicare, dar și nivelul de durere. Oricare ar fi locul pe care îl alegi pentru amplasarea piercingului, asigură-te că vei alege un salon profesionist, ca să fie totul 100% sigur.
Care sunt regulile esențiale pentru a grăbi timpul de vindecare a zonei unde ai aplicat piercingul
Este foarte important să ții cont de indicațiile persoanei care îți face piercingul. Recomandările generale vizează rutina zilnică. De exemplu, nu ai voie să atingi zona și să tragi de piercing. De fiecare dată când pui mâna pe locul unde ți-ai făcut piercingul, ar trebui să îți speli mâinile, ca să eviți riscul de infecție. Trebuie să ai mare grijă atunci când vorbești la telefon, îți aranjezi părul sau îți schimbi hainele – astfel încât să nu pui presiune pe zona unde ți-ai făcut piercingul, mai ales în primele săptămâni de la aplicare. Mai mult, specialiștii îți recomandă să nu dormi pe partea cu noul piercing și să nu utilizezi – sub nicio formă – alcool pe piercing. Chiar dacă pare că ajută, de fapt alcoolul nu face decât să irite țesutul care necesită vindecare. Un alt sfat este acela de a nu utiliza unguente pe piercinguri, pentru că pot atrage murdăria foarte ușor.
La ce să fii atent atunci când îți faci pierce în buric sau în ureche într-un salon
Înainte de a alege salonul, informează-te. Citește recenziile și vezi dacă salonul este curat, dacă există o zonă distinctă pentru tatuaje și pentru piercinguri, dacă există proceduri corecte de sterilizare. Cere detalii și despre atmosferă: este important ca atunci când îți faci un piercing să te simți relaxat și în siguranță.
Dacă ai nevoie de o recomandare, mergi pe mâna celor de la InkStar. Acest salon piercing Bucuresti este opțiunea nr. 1 pentru foarte multe persoane, întrucât dispune de o echipă expertă în aplicarea de pierce în buric, ureche, nas și nu numai. Personalul nu doar că este bine pregătit, dar are și o atitudine friendly. Se respectă întocmai procedurile de sterilizare și igienizare, iar rezultatele sunt wow, fie că vorbim de tatuaje, fie că vorbim de piercinguri. Inkstar.ro dispune de aparatură de ultimă generație. Merită!