.

Rapper-ul R. Kelly acuzat de abuz sexual

Distribuie prietenilor tai!

Cunoscutul rapper R. Kelly a fost pus sub acuzare pentru mai multe fapte, printre care si abuz sexual, de catre procurorii din Chicago. Mai exact, cantaretul a fost pus sub acuzare si de catre o instanta din Illinois, acesta urmand a fi chemat la audieri pe data de 8 martie.

Steven Greenberg, avocatul lui R. Kelly a tinut sa anunte in dupa-amiaza acestei zile ca rapper-ul inca nu a fost pus sub acuzare, deoarece acesta nu a primit inca nicio notificare. Anterior acestui anunt, avocatul a tinut sa anunte ca rapper-ul va pleda nevinovat in cazul in care acesta va fi pus pana la urma sub acuzare. Conform surselor, R. Kelly ar putea sa fie arestat preventiv.

R. Kelly este cunoscut mai ales in Statele Unite, datorita pieselor sale ce au strans sute de milioane de vizualizari pe YouTube, fiind vorba de piese precum Ignition (186 milioane vizualizari), I Believe I Can Fly (105 milioane vizualizari), Same Girl (114 milioane vizualizari), I’m a Flirt (98 milioane vizualizari).

De altfel, in trecut, R. Kelly a avut o colaborare cu unul dintre cei mai cunoscuti rapperi la nivel mondial, fiind vorba de Snoop Dogg. In trecut, acesta a mai colaborat cu Jay-Z, Notorious B.I.G, Fat Joe si Aaliyah.

Robert Sylvester Kelly are in prezent 52 de ani, avand 3 copii, pe Jay Kelly, Joann Kelly si Robert Kelly Jr, acesta fiind divortat inca din 2009. Momentan nu se stie fapta pe care a savarsit-o R. Kelly cu exactitate, stiindu-se doar ca urmeaza a fi pus sub acuzare pentru abuz sexual.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.