.

Raportul MAI privind violențele din 10 august 2018 a fost declasificat și trimis la DIICOT

Distribuie prietenilor tai!

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat că raportul despre evenimentele din 10 august a fost declasificat şi a fost trimis la DIICOT, pentru a fi folosit în ancheta care are loc în urma plângerilor depuse de persoane implicate.
Marcel Vela a spus că joi dimineaţă a fost primit ultimul aviz de la una dintre instituţiile implicate în acest raport, iar o comisie din cadrul MAI a decis declasificarea documentului.
“Am înaintat raportul declasificat către DIICOT – unde există un dosar penal la toate sesizările privind evenimentele din 10 august – poate fi folosit în ancheta penală”, a precizat Marcel Vela. El a subliniat că este vorba de o anchetă în desfăşurare și nu pot fi dezvăluite detalii din acest dosar, însă datele sunt la dispoziţia DIICOT.

Aproape 800 de protestatari au depus plângeri penale împotriva jandarmilor, după incidentele de la mitingul diasporei  din 10 august 018. Pînă acum au fost audiaţi peste 1.100 de martori şi sute de victime ale violenţelor.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.