.

Rafturi, covoraşe, cutii pentru organizare – accesorii ce optimizează eficient spaţiul din baie

shutterstock_1609282171
Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

În prezent, decorarea băii, chiar dacă are dimensiuni mici, nu mai este o misiune imposibilă. Pentru mulţi designeri baia este o provocare pentru a găsi cele mai bune accesorii şi a optimiza spaţiul.

De cele mai multe ori ei se bazeza pe rafturi pe verticală, covoraşe adecvat alese şi cutii pentru organizarea obiectelor din baie.

Rafturile din baie

Rafturile din baie oferă multe avantaje, fiind decorative şi, totodată, spaţii de depozitare perfecte. Pentru a profita din plin de aceste avantaje, rafturile ar trebui instalate în locurile uşor accesibile, fără a crea disconfort.

Când alegi rafturi pentru baie ar trebui să ţii cont de faptul că cele din sticlă dau un aspect calsic, iar cele din lemn sunt mai rezistente. Totodată, nu uita să ţii cont de locul unde le vei instala.

Covoraşele din baie

Alegerea covoraşului potrivit pentru baie este crucială pentru a obţine un spaţiu armonios. Acesta poate fi punctul focal din cameră şi ar trebui să fie cât mai atractiv. În vreme ce unii oameni consideră că nu ar trebui investit mult în covoraşe de baie, rolul acestora fiind doar funcţional pentru o podea acoperită cu gresie, alţii îşi doresc covoraşe pentru baie plăcute la atingere care să le ofere confort. Astfel de covoraşe sunt cele din spumă.

Interesant:   Să purtăm ie românească!

Când alegeţi covoraşul pentru baie ar trebui să ţineţi cont de:

  • Culoare şi model – trebuie să se potrivească cu alte articole din baie, dar şi cu gresia şi faianţa
  • Forma – pentru băile mici cele mai potrivite sunt covoraşele rotunde cu franjuri, în vreme ce pentru băile mari se recomandă covoraşele pătrate sau dreptunghiulare
  • Siguranţa – podeaua băii poate fi umedă, de aceea se recomandă evitarea covoraşelor alunecoase.

Cutiile de organizare pentru baie

Pieptanii, periile şi pasta de dinţi ocupă un spaţiu considerabil dacă vor fi aşezate pe orizontală pe un raft. Cu o cutie de organizare care poate fi şi autoadeziva, amplasată pe oglinda sau în spatele uşii unui dulap, le vei putea depozita mult mai eficient.

De asemenea, pentru a organiza spaţiul din baie, poţi folosi şi cutiile suspendate de marginea chiuvetei sau de faianţă. Poţi folosi cârlige cu ventuze pentru a le fixa şi sunt minunate pentru a depozita şamponul, balsamul şi cosmeticele.

Interesant:   Detalii aici despre repatriere decedati Italia

Pentru a depozita hârtia igienică sau materialele de curăţat, cutiile de organizare din plastic sau din pânză vor fi o investiţie utilă.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.