.

Rafa Benitez, amenințat de fanii lui Everton

Distribuie prietenilor tai!

Poliţia engleză investighează un incident care a avut loc lângă casa fostului antrenor al echipei Liverpool, Rafa Benitez, unde a fost amplasat un banner ameninţător pe care scria: ”Ştim unde locuieşti! Nu semna!”, scrie BBC.

Conform sursei, mesajul ar avea legătură cu preconizata semnare a unei înţelegeri a lui Benitez cu echipa Everton, marea rivală a lui Liverpool.

Sosirea lui Benitez pe Goodison Park este privită cu ostilitate de fanii lui Everton, care nu pot uita că tehnicianul spaniol a descris în 2007 clubul din oraşul Liverpool ca fiind ”unul mic”.

Dacă va semna contractul, Benitez ar deveni primul antrenor care a pregătit cele două echipe rivale din oraşul Liverpool din 1890.

Într-o declaraţie a Poliţiei din Merseyside se spune: ”Putem confirma că poliţia investighează amplasarea unui banner format din cearşafuri, cu un mesaj ameninţător, amplasat în cartierul Caldy. Formularea, datorită limbajului fotbalistic, pare să îl vizeze pe antrenorul de fotbal Rafa Benitez”.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Everton, abia locul 10

Liverpool a încheiat în Premier League pe locul 3, iar Everton pe 10.

Benitez a pregătit-o între 2004 şi 2010 pe Liverpool, cu care a câştigat Liga Campionilor în primul său sezon.

FC Liverpool a încheiat sezonul pe podium în campionatul de fotbal al Angliei, după ce a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formaţia Crystal Palace, într-un meci din ultima etapă a sezonului, una plină de suspans, la finalul căreia “cormoranii” şi-au asigurat prezenţa în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

Liverpool, care a avut un început de an dezastruos dar a reuşit ulterior să-şi revină, a ocupat în final poziţia a treia în clasament, după Manchester City (noua campioană) şi Manchester United, echipa pregătită de antrenorul Juergen Klopp devansând-o cu două puncte pe Chelsea Londra, finalista actualei ediţii a celei mai importante competiţii continentale intercluburi.

Chelsea s-a înclinat la limită pe terenul formaţiei Aston Villa (1-2), însă s-a clasat pe poziţia a patra în ierarhia finală, ultima care asigură prezenţa directă în Champions League, în sezonul viitor.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.