.

Radu Mazăre a evadat – un Fake News propagat de o televiziune de ”știri”. Poliția infirmă speculațiile

Distribuie prietenilor tai!

O informație difuzată de o așa-zisă televiziune de știri a făcut vâlvă vineri seară, pe rețelele de socializare și nu numai. Informația, dată ca foarte de încredere de către postul TV, spune că Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, condamnat la 9 ani de închisoare și fugit în Madagascar, unde a fost reținut, ar fi evadat din închisoare. Evadarea ar fi fost facilitată de apropiați ai lui Mazăre și ar fi avut loc cu doar 3 zile înainte ca infractorul să fie adus în România unde va sta 9 ani după gratii.

În aceste condiții în care un Fake News a fost la un pas să aprindă un scandal chiar cu câteva zile înainte de alegerile pentru Parlamentul European, Poliția Română a fost nevoită să dea publicității un comunicat. „În referire la aspectele apărute în spaţiul public, cu privire la evadarea persoanei urmărite internaţional, Radu Ştefan Mazăre, facem precizarea că la nivelul Poliţiei Române nu s-a primit nicio informare oficială în acest sens“, a anunțat Poliţia Română.

Interesant:   Sfaturi utile: cum sa obtii eficient un parc fotovoltaic la costuri bune?

Imediat după arestarea sa, de pe 8 mai, în Madagascar, Radu Mazăre a spus că nu se va opune extrădării sale în România unde trebuie să ispășească pedeapsa cu închisoarea de 9 ani pentru că a obosit să lupte. Mai mult, fostul edil al Constanței Radu Mazăre susţinea că după ispăşirea pedepsei de 9 ani în România se va întoarce în Madagascar, țară în care a investit foarte mulți bani într-un hotel de lux. În așteptarea procedurilor de extrădare, Radu Mazăre a fost mutat într-o închisoare de stat, unde este în celulă cu alți 40 de deținuți de drept comun. Radu Mazăre urmează să fie preluat şi escortat de poliţiştii români care îl vor aduce în ţară, cel mai probabil luni, 20 mai, așa cum au anunțat oficialii Ministerului Justiției de la București.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.