.

Radoi isi asuma esecul de la Reykjavik

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Romania a fost umilita in barajul cu Islanda; prima reprezentativa a fost invinsa de Islanda si a ratat calificarea la EURO 2020. Scorul final: 2-1 pentru Islanda.

Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Mirel Radoi, a declarat, dupa infrangerea din barajul cu Islanda, ca isi asuma vina pentru acest esec si ca este rusinos faptul ca prima reprezentativa a ratat calificarea la EURO 2020. Radoi a recunoscut ca Romania nu merita pasul spre turneul final, pentru ca a jucat prea putin fotbal la Reykjavik.

“Nu cred ca daca tragi mai mult sau mai des la poarta inseamna neaparat ca vei castiga. Asa cum nu cred ca este rusinos ca nu am reusit sa tragem la poarta. E rusinos ca nu am reusit sa ne calificăm, nu neaparat ca nu am tras la poarta. Ca sa poti sa tragi la poarta trebuie sa poti sa te eliberezi de adversar, ceea ce noi nu am facut” –  a afirmat tehnicianul.

Interesant:   5 motociclete Husqvarna pentru cei mai tineri pasionați de motocross

Radoi a spus ca isi reproseaza echipa aliniata, pentru ca in a doua repriza nationala Romaniei a jucat mai bine decat in prima, in care fotbalistii romani au fost lenti, previzibili si fara spatiu de manevra. “Dacă trebuie un vinovat pentru ratarea calificarii e clar ca acela sunt eu. Daca trebuie mai multi, atunci sunt eu si cei din staff. Dar jucatorii nu au nicio vina pentru ca noi nu am reusit sa ii capacitam la miza partidei. Nu trebuie sa va uitati in alta parte pentru vinovat, îi aveti in fata dumneavoastra” – recunoaste Mirel Radoi.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.