.

Putin nu e bolnav, afirma seful CIA

Distribuie prietenilor tai!

Dupa luni de speculatii in presa occidentala, unele pornite chiar de la inalti oficiali, seful CIA anunta ca nu exista dovezi ca liderul rus, Vladimir Putin, ar fi bolnav.

Dupa invazia rusa in Ucraina, au fost nenumarate articole in care se spunea, citand “surse de incredere” ca Putin e foarte bolnav, chiar pe moarte, suferind de Parkinson, cancer la stomac, cancer limfatic etc. Nu exista nicio dovada ca ar fi bolnav, spune Agentia Centrala de Informatii din SUA – CIA.

“Sunt numeroase zvonuri legate de sanatatea presedintelui Putin. Dar din cate stim noi, e chiar foarte sanatos” – a declarat William Burns, seful CIA. Burns a fost ambasador la Moscova si are o vasta experienta in privinta chestiunilor legate de Federatia Rusa. Seful CIA precizeaza ca nu exista nicio informatie ca Putin ar fi bolnav sau ca ar avea o sanatate subreda.

Propaganda sau credulitate?

Se nasc insa diverse semne de intrebare despre modul in care trusturi mari de presa din Occident au preluat si circulat informatii care erau la nivel de zvon in legatura cu “gravele probleme de sanatate” ale lui Putin. Totul s-a intensificat in primele saptamani ale razboiului din Ucraina. Kremlinul a dezmintit in repetate randuri ca Putin ar fi bolnav, dar asta nu inseamna nimic, tinand cont ca, de zeci de ani, sanatatea liderilor de la Kremlin e printre cele mai bine pazite secrete. Analistii independenti spun ca fie a fost o actiune de propaganda anti-Moscova, fie presa e foarte credula si a pubicat pareri ale unor personaje fara acces direct la Kremlin, care doar au povestit ce au auzit de la altii care stiau de la “apropiati”.

Interesant:   Din cauza caniculei, a cedat reteaua de electricitate din mai multe tari

Putin, un om de 70 de ani

Liderul rus are, totusi, 70 de ani, si inevitabil sufera de unele probleme de sanatate. Sunt zvonuri, inclusiv in Rusia, ca are dureri mari de articulatii, dupa ce ar fi cazut de pe cal, acum ani de zile si ca se trateaza cu cortizon si de aceea are uneori aspect “pufos”.

 

 

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.