.

Putin, bolnavul planetei?

Distribuie prietenilor tai!

Dupa invazia rusa din Ucraina s-au inmultit comentariile privind starea de sanatate psihica a liderului de la Kremlin. Dar ipotezele ca ar avea probleme la cap s-au transformat intr-o adevarata avalansa,  dupa ce Vladimir Putin a anuntat ca a pus in stare de alerta arsenalul nuclear al Rusiei.

Sunt nenumarate informatii vehiculate in presa occidentala in ultimii 2-3 ani, deci inaintea razboiului din Ucraina, potrivit carora Putin ar suferi de cancer la stomac si de Parkinson. Aceste informatii au fost mereu dezmintite de Kremlin, dar aceasta este practica in Rusia inca din vremea Uniunii Sovietice; starea de sanatate a liderilor de la Kremlin e cel mai bine pazit secret. La o sedinta cu guvernul rus, in 2020, Putin a avut un acces grav de tuse. Imediat s-a comentat ca ar fi un indiciu de Parkinson. In plus, a fost surprins de camerele de filmat miscandu-si necontrolat un picior sau avand un tremur usor la mana stanga. De asemenea, presa occidentala a scris ca in 2020 ar fi fost operat de cancer la stomac si ca face tratament cu chimioterapie. O alta varianta care circula e ca presedintele rus are probleme mari la articulatii si la coloana verterbrala si ca i se administreaza mereu analgezice.

Interesant:   De astăzi, 27 iunie, rovinieta poate fi cumpărată online de pe www.ghișeul.ro

“Presedintele nebun”, “Putin, complet rupt de realitate”, “Izolarea COVID l-a schimbat definitiv”

Problemele de sanatate ale presedintilor – reale sau speculate – au fost dintotdeauna un magnet pentru presa. Razboiul din Ucraina si declaratiile contradictorii venite de la Kremlin au readus in atentie scenariile privind problemele psihice pe care le-ar avea Vladimir Putin. Presa occidentala nu s-a zgarcit in comentarii, dupa ce Kremlinul a pornit razboiul impotriva ucrainienilor, “operatiunea speciala”, caci Rusia nu foloseste niciodata cuvantul “razboi” cand e vorba despre actuala invazie din Ucraina.

Personaje care l-au cunoscut, cum e Mihail Hodorkovsky – oligarh rus, devenit adversar al presedintelui Putin – spun ca nu e nebun din punct de vedere clinic, dar sufera de paranoia senila. Ministrul britanic al apararii, Ben Wallace s-a exprimat recent : “Putin a luat-o razna complet.” Aluzii ca Putin ar avea probleme psihice s-au tot facut in ultima vreme.

Izolarea din perioada pandemiei l-ar fi afectat si mai rau

De asemenea, circula informatii potrivit carora, de frica infectarii cu COVID, Putin sta izolat complet de 2 ani de zile. Personalul care intra in contact cu el face carantina de 14 zile inainte. Imaginile cu mesele lungi de cativa metri la care Putin sta de vorba cu oaspeti straini sau cu colaboratorii sai s-au viralizat. Se pare ca Putin nu e vaccinat si isi ia toate masurile de precautie sa nu se imbolnaveasca de COVID. Pot sta la mica distanta de el doar cei care au mai multe teste PCR negative intr-un anumit interval de timp. Este posibil sa fie imunocompromis, poate din cauza unui cancer, afirma o serie de medici, citati de presa britanica. In plan psihic, izolarea in care sta de 2 ani ar avea urmari: instabilitate comportamentala, decizii luate sub impulsul unor stari de nervi, deconectarea de la realitate.

Interesant:   „Pepenele românesc” – ampla operatiune de verificare demarata de guvern

Manuela

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.