.

PSD vrea explicatii de la PNL privind achizitia de vaccinuri

Distribuie prietenilor tai!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca nu are probleme cu PNL, dar colegii de coalitie trebuie sa dea niste explicatii legate, printre altele, de achizitia de vaccinuri.

Aflat la Focsani, la alegerile PSD Vrancea, Marcel Ciolacu a spus ca unele decizii din Planul National de Redresare si Rezilienta – PNRR – trebuie explicate. Ciolacu a mentionat achizitiile de vaccinuri, facute de precedentul guvern, si inchiderea unor termocentrale.

“Cateodata se spune ca eu am probleme cu anumiti colegi de coalitie. Nu am nicio problema cu nimeni. Ei trebuie sa dea niste explicatii. Trebuie sa spuna de ce au trecut in PNRR ca inchid termocentrale, cand nu le-a cerut nimeni. Trebuie sa dea explicaţti de ce au liberalizat preturile la energie. Nu trebuie sa dea Sandu Rafila explicatii de ce trebuie sa platim un miliard de euro pentru vaccinuri care depaseau de zece ori populatia României. De ce nu au prins irigatii in PNRR si acum incercam, cu domnul ministru Daea, sa prindem acest lucru”  a declarat Marcel Ciolacu.

Interesant:   Klaus Iohannis la Summitul NATO, dupa cascadoria politica a candidaturii la sefia Aliantei

Ciolacu a facut apel la echilibru si a atras atentia ca PSD nu a intrat pe usa din dos la guvernare si ca locul PSD era la guvernare, aducand maturitate si profesionalism, dupa doi ani de guvernare dezastruoasa de dreapta. Dar colegii de coalitie trebuie sa dea explicatii, nu sa evite explicatiile. Sa spunem foarte clar de ce luam anumite decizii” – spune Ciolacu.

“Au dorit sa ne demonstreze timp de doi ani ca sunt incapabili, creand o majoritate de dreapta sa guverneze fara PSD, a fost ambitia lor. Problema este cu ce am gresit noi si romanii sa ni se intample o asemenea nenorocire. Este evident ca echipa de ministri a PSD a adus acea maturitate, acel profesionalism si acea aplicare de care avea nevoie actul de guvernare” – a afirmat liderul PSD.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.