.

Programului RABLA pentru electrocasnice 2020

Distribuie prietenilor tai!

Programul are un buget de 40 de milioane de lei si va permite utilarea caselor cu aparate electrocasnice de ultima generatie pentru cel putin 100.000 de romani – anunta Ministrul Mediului. Apelor si Padurilor.

Pe lista Rabla pentru Electrocasnice 2020 figureaza acum si aspiratoare si uscatoare de rufe, echipamente care, in anii trecuti, nu intrau in acest program.

Cele 7 tipuri de aparate electrice sau electrocasnice finantate prin acest program vor fi: masini de spalat rufe – finantare nerambursabila de 300 de lei; aparate de aer conditionat, inclusiv portabile, frigidere sau combine frigorifice, televizoare, uscatoare de rufe – finantare nerambursabila de 400 de lei; aspiratoare – finantare nerambursabila de 200 de lei.

„Exista o mare asteptare pentru acest program. De aceea, investim un buget dublu fata de anul 2018. Toti ne ajutam acasa de astfel de echipamente si ne bucuram ori de cate ori ne mai cumparam ceva nou si modern: fie ca este vorba despre un frigider in bucatarie sau un smart tv in sufragerie. Acesta este si sensul programului Rabla pentru Electrocasnice: ca orice roman sa-si poata inlocui un aparat electric sau electrocasnic vechi cu unul nou, in pas cu avansul tehnologic al zilei de astazi”, a declarat ministrul ministrul mediului, Costel Alexe.

Interesant:   VinziCasa.ro: Soluția Ideală pentru Agenții Imobiliari

Doritorii vor primi vouchere electronice, dupa un proces de inscriere online. Costel Alexe precizeaza ca a fost automatizat inclusiv procesul de validare a dosarelor de decontare ale comerciantilor, tinand cont ca anul trecut s-a desfasurat greoi si a dus la intarzieri in deblocarea sumelor pentru comercianti.

Cei care vor sa-si cumpere mai multe echipamente si sa primeasca mai multe vouchere o pot face.

Inscrierea se va face pe www.afm.ro. Dupa inscriere, solicitantul primeste un voucher electronic, valabil 15 zile.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.