.

Primul oras ce interzice vanzarea blanurilor

Distribuie prietenilor tai!

In urma cu cateva luni, California a devenit primul stat din America ce a interzis produsele de beauty facute din animale, mai exat blanurile. Iata ca acum a venit randul orasului Los Angeles, cel mai mare pe Coasta de Vest sa ia masuri privind drepturile animalelor.

Mai exact, Los Angeles incearca sa devina cel mai mare oras al Statelor Unite ale Americii care va interzice vanzarea blanurilor. Conform celor de la The New York Times, in scurt timp Los Angeles paote sa devina cel mai mare oras din SUA care va interzice complet vanzarea blanurilor, pana astazi, “titlul” fiind detinut de orasul San Francisco.

Pana acum, membrii consiliului au votat in unanimitate motiune ce interzice atat fabricarea, cat si anzarea confectiilor dar si a accesoriilor din blana animala. Bob Blumenfield, un membru in consiliu si printre principalii sustinatori ai motiunii, a declarat ca Los Angeles trebuie sa ia si va lua o pozitie hotarata, declarand ca nu va mai fi parte a comertului inuman si infam, al blanurilor, comert care se desfasoarar deja de cativa ani.

Interesant:   Raportul european din 2024 privind drogurile oferă o imagine de ansamblu și o evaluare a situației drogurilor în Europa, precum și recomandări esențiale

Tracy Reiman, presedintele executiv PETA a declarat ca este de acord cu votul dat de consiliu, fiind unul care ar putea scapa animalele de chinuri groaznice prin care acestea sunt trecute pentru a se putea realiza produse pe care unii clienti nici macar nu si le doresc, in timp ce designerii cunoscuti si de top nici nu le folosesc in colectiile lor.

Reiman a spus ca atunci cand Los Angeles spune ceva, toata lumea asculta, acesta fiind un moment important la care orasele din intreaga lume trebuie sa fie atente, deoarece Los Angeles spune ca “blanurile au murit”.

The Human Society of United States este de acord si a aprobat decizia consiliului, in timp ce la nivelul planetei, industria modei nu mai utilizeaza blanurile provenite din animale. Deja branduri mari precum Michael Kors, Gucci si Burberry au anuntat ca nu vor mai avea astfel de produse in viitoarele lor colectii.

In concluzie, ramane doar o chestiune de timp pana ce in tot Los Angeles-ul se va interzice vanzarea si chiar confectionarea blanurilor animale, dupa decizia luata de consiliu si aprobata de The Human Society of United States. Dupa cum afirmam si mai sus, branduri importante si de renume au imbratisat ideea si decizia consiliului, amintind aici pe Michael Kors si Gucci. Asadar, o decizie normala luata in Los Angeles, decizie care urmeaza a se viraliza cel mai probabil pe intreg Globul, deoarece de nenumarate ori s-a atras atentia asupra confectionarii si vanzarii blanurilor animale.

Interesant:   Americanii, mai dezbinati ca niciodata dupa verdictul primit de Trump
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.