.

Primarul Iașului, stropit pe față cu iaurt de către un veteran militar

Distribuie prietenilor tai!

Incident cu tente comice la Iași, la ceremoniile prilejuite de ceremoniile dedicate împlinirii a 162 de ani de la Unirea Principatelor Române. Primarul municipiului, fostul pesedist, actual liberal, Mihai Chirica, a fost împroșcat cu iaurt de către un veteran de război, nemulțumit pe toată lumea, inclusiv pe președintele țării.

Chirică a spus că nu va depune plângere penală și a reacționat cu unor, spunând că spre binele lui nu are intoleranță la lactoză.

Un bătrân, atât de simplu…

“Un domn s-a desprins din mulțime și a reproșat așa, la adresa României în general, o frustrare pe care a acumulat-o. A declarat că este un militar în rezervă și probabil că a acumulat diverse frustrări. Este din afara județului Iași, a spus că este din Ploiești sau Pitești. Noi am vrut să rămânem în spiritul festiv al zilei de 24 ianuarie. Nu pot să-i reproșez mare lucru, pentru că dacă a ajuns în această situație înseamnă că noi toți avem o vină. Dacă a dispărut dialogul și decența la momentele istorice ale românilor, toți avem o vină, inclusiv clasa politică”, a declarat primarul din Iași, Mihai Chirica, la Digi24.

Interesant:   Val de scumpiri incepand cu 1 iulie

Nu mai puțin de 1000 de oameni au luat parte duminică evenimentele care au marcat Unirea Principatelor. Înainte de acest incident, mai mulți protestatari i-au huiduit pe oficialii prezenți la ceremonie și au cerut insistent începrea construcțiilor la viitoarea autostradă ce ar urma să lege Moldova de restul țării. Ceremonia care a marcat evenimentele dedicate Unirii a fost una restrânsă, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.