.

Primaria Capitalei vrea sa construiasca o noua sala polivalenta

Distribuie prietenilor tai!

Gabriela Firea a declarat ca Primaria Capitalei vrea sa demareze un proiect inedit in Romania. Se pare ca in Bucuresti vom avea parte in curand de o noua sala polivalenta, nemaintalnita pana acum in tara noastra.

Consilierii generali au avut surpriza sa gaseasca pe mese un proiect de arena cu o valoare de 138 milioane de euro. Sala polivalenta pe care Primaria Capitalei vrea sa o construiasca ar avea 20.000 e locuri, fiind dotata cu parcare subterana si care poate gazdui numeroase competitii internationale.

Propunerea a fost propusa si de fostul primar, Sorin Oprescu, acum proiectul costand de 2 ori mai mult fata de prima propunere. Atunci, Primaria Capitalei era pregatita sa puna la bataie 60 milioane de euro pentru o sala polivalenta cu 12.000 de locuri. Proiectul a fost respins insa, iar Campionatul European de Gimnastica a avut loc la Cluj.

Daca proiectul propus de Gabriela Firea va fi acceptat, atunci Romania va avea o noua sala polivalenta mult mai mare decat cea de la Cluj, ale carei costuri de constructie au fost de 10 ori mai mici. Costul de constructie este mai mare si decat sali din Manchester, Belgrad sau Lisabona.

Interesant:   Directoarea generala a Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, Oana Sivache, plasată sub control judiciar

Chiar daca costurile de constructie par uriase, Gabriela Firea nu vrea sa fie comparata investitia cu alte sali, deoarece noua sala polivalenta va fi unica in Romania. Edilul capitalei a rugat deja federatiilor sportive sa ofere o lista cu toate dotarile de care au nevoie, ce sunt omologate la standarde internationale. Timpul maxim de executie va fi de 3 ani.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.