.

Prima groapă pe centura Bacăului, la o zi de la inaugurare

Distribuie prietenilor tai!

La doar o zi de la inaugurarea cu fast în prezența președintelui Klaus Iohannis și a premierului Ludovic Orban, au apărut primele probleme pe centura ocolitoare a Bacăulu. Stratul de asfalt a sărit în zonele unde urmau a fi montate rosturile de dilatare la poduri, iar unii șoferi s-au ales cu jante îndoite și pneuri tăiate. Compania de Drumuri a venit cu primele explicații clarificări și a precizat că „Antreprenorul a semnalizat zona respectivă și a executat în regim de urgență lucrările de remediere”.

Au venit și explicațiile drumarilor

„Referitor la imaginile apărute în spațiul public cu privire la deteriorări ale părții carosabile pe VO Bacău apărute după darea în trafic, CNAIR face următoarele precizări:

Deteriorările apărute au fost determinate de o eroare de fabricație a unui rost de la podul de la km 3+150, partea dreaptă. Imediat ce a fost constatată această problemă, Antreprenorul a semnalizat zona respectivă și a executat în regim de urgență lucrările de remediere, astfel încât la această oră se circulă în condiții de siguranță pe toată lungimea VO Bacău
Având în vedere că, până la recepția finală a lucrărilor, constructorul mai are de realizat astfel de rosturi, circulația pe acest obiectiv se desfășoară cu restricție de viteză de 90 km/h.”

Interesant:   „Pepenele românesc” – ampla operatiune de verificare demarata de guvern

După cum relatează utilizatorii forumului online peundemerg.ro pe podul de la Ruși-Ciutea nu au fost montate încă unele rosturi de dilatare, dar asfaltul a fost deja tăiat pentru această operațiune, iar din cauza traficului a început deja să se crape și să sară bucăți din el.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.