.

Prima friptură scoasă la imprimantă 3D

Distribuie prietenilor tai!

Un startup din Barcelona a relizat prima friptură care seamănă cu o friptură de vită, dar scoasă la imprimantă 3D. Friptura a fost realizată dintr-un amestec de plante care seamănă cu compoziția cărnii naturale. Potrivit experților culinari, carnea scoasă la imprimantă seamănă izbitor de mult cu o friptură normală. Compania spaniolă promite să nu se oprească aici și să continue cercetările pentru a scoate ale noi produse gastronomice care să semene cu carnea naturală, produse care vor fi făcute tot din amestecuri de plante, care vor da produsului finit o textură asemănătoare fripturii.

Spaniolii caută acum să încheie contracte de colaborare cu mai multe companii americane specializare în produse de carne pentru a realiza fripturi cu straturi de grăsime sau gen burger. Ca și o imprimantă normală, imprimantele pentru carne urmează niște instrucțiuni digitale iar firmele trebuie să creeze propriile tipare pentru fripturile pe care vor să le producă, la fel trebuie să aleagă cantitatea de grăsime din carne și cum trebuie distribuită aceasta în produsul finit.

Interesant:   Metodele de calcul al distantelor rutiere si importanta acestui calcul

 

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.