.

Prima arestare în cazul decesului fotbalistului argentinian Emiliano Sala

Distribuie prietenilor tai!

Un bărbat a fost arestat de către poliţia britanică sub acuzaţia de crimă cu premeditare în cazul decesului fotbalistului argentinian Emiliano Sala. Tânărul argentinian, care juca la Nantes dar semnase cu clubul galez Cardiff, din prima ligă engleză, a murit la începutul acestui an după ce avionul în care se afla şi care îl transporta din Anglia în Franţa s-a prăbuşit desupra Canalului Mânecii. Împreună cu Sala a murit şi pilotul aparatului de zbor, David Ibbotson.

Suspectul, un bărbat de 64 de ani din Yorkshire, a fost reţinut de poliţişti, după care a fost eliberat sub supravegherea forţelor de ordine.

Emiliano Sala, în vârstă de 28 de ani, călătorea de la Nantes spre Cardiff pe 21 ianuarie 2019, când avionul în care se afla a pierdut contactul cu turnul de control chiar la nord de insula Guernsey. Corpul său a fost recuperat în februarie din epava avionului, din Canalul Mânecii, însă trupului lui David Ibbotson nu a fost găsit nici până azi.

În privinţa suspectului reţinut, poliţiştii au rugat publicul să nu facă nici un fel de speculaţie în privinţa identităţii acestuia, pentru a nu împiedica ancheta.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.