.

Presedintele Klaus Iohannis, in razboi cu PSD

Distribuie prietenilor tai!

Dupa ce a participat la summit-ul Uniunii Europene, Iohannis s-a intalnit la sediul Partidului Popular din Bruxelles cu reprezentanti si simpatizanti ai PNL diaspora.

Iohannis a declarat ca se afla intr-un razboi cu Partidul Social Democrat, dar a tinut sa precizeze ca nu e un conflict de natura doctrinara, ci a  fost generat de atacul PSD asupra romanilor.  “Suntem, si o spun cu tristetea de rigoare, intr-un razboi. Suntem in razboi cu PSD. Nu este un razboi doctrinar. Atentie, faceti, va rog, diferenta ! Este un razboi intre o forta politica care a preluat puterea prin alegeri si a deturnat-o si noi ceilalti, presedintele si Opozitia, care luam partea romanilor” – a spus Iohannis. In plus, presedintele a declarat ca spera ca bataliile pe care le castiga PNL sa duca la terminarea acestui razboi, fiindca o natiune nu poate sa fie la nesfarsit in razboi cu sine.

Klaus Iohannis a evocat alegerile parlamentare din 2016, la care “PNL a pierdut rusinos, iar PSD a castigat cu un scor extraordinar, total neasteptat”, explicatia fiind, dupa parerea presedintelui, faptul ca pesedistii au promis romanilor ca va curge lapte si miere, iar oamenii de buna credinta au avut incredere in promisiunile lor.

Interesant:   Oare acesta e postul vizat de Iohannis?

PNL Diaspora vrea intalniri constante cu romanii din diaspora

Europarlamentarul PPE, Siegfried Muresan, anunta, pe contul sau de Facebook, ca PNL Diaspora a decis sa aiba in mod periodic intalniri cu romanii din diaspora. “Noi, politicienii romani, avem nevoie de experienta romanilor din strainatate. Ei ne pot ajuta sa luam cele mai bune decizii pentru romanii din tara si de peste hotare. De aceea, am hotarat, la intalnirea cu colegii din PNL Diaspora, sa avem intrevederi constante cu romanii din Diaspora si sa organizam annual o intalnire a PNL Diaspora” – a scris, pe Facebook, Siegfried Muresan.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.