Preşedintele din Filipine şochează – susţine că a fost homosexual dar s-a “vindecat”

Distribuie prietenilor tai!

Declaraţii ieşite din comun ale preşedintelui din Filipine, controversatul Rodrigo Duterte. Acesta a spus că a fost homosexual dar că s-ar fi “vindecat” după ce a cunoscut o femeie frumoasă, cu care s-a şi căsătorit. Între timp, Duterte s-a despărţit de femeia care l-ar fi vindecat de homosexualitate dar nu a precizat dacă a revenit la vechile apucături.  Preşedintele Rodrigo Duterte a devenit faimos după alegerea sa în funcţia de şef al statului filipinez prin declaraţiile agresive dar şi prin acţiunile dure contra traficanţilor şi consumatorilor de substanţe stupefiante. El s-a remarcat şi prin jignirea şi ameninţarea adversarilor săi politici din ţară dar şi prin ieşiri verbale necontrolate la adresa unor personalităţi externe. Ultima sa isparavă, cea în care a recunoscut că a fost homosexual, a venit în timpul unei vizite în Japonia, unde s-a întâlnit cu comunitatea filipineză din Tokio.

Liderul de la Manila le-a spus concetăţenilor săi că unul dintre cei mai aprigi critici ai săi, senatorul Antonio Trillanes, era gay.‘Trillanes şi eu suntem la fel. Dar eu m-am vindecat’, a spus Duterte, care a explicat că a ‘devenit din nou bărbat’după ce a întâlnit femeia care urma să-i fie soţie.

Interesant:   Grecia nu mai primește turiști din Serbia, în urma creșterii cazurilor de Covid 19

Potrivit agenţiilor umanitare, Duterte are un istoric controversat când vine vorba de drepturile homosexualilor. În timpul campaniei elctorale din 2016, el s-a exprimat în favoarea căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex, dar mai apoi şi-a retras cuvintele. Ulterior a folosit homosexualitatea ca o insultă la adresa ambasadorului american la Manila, Philip Goldberg.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.