.

Preşedintele din Filipine şochează – susţine că a fost homosexual dar s-a “vindecat”

Distribuie prietenilor tai!

Declaraţii ieşite din comun ale preşedintelui din Filipine, controversatul Rodrigo Duterte. Acesta a spus că a fost homosexual dar că s-ar fi “vindecat” după ce a cunoscut o femeie frumoasă, cu care s-a şi căsătorit. Între timp, Duterte s-a despărţit de femeia care l-ar fi vindecat de homosexualitate dar nu a precizat dacă a revenit la vechile apucături.  Preşedintele Rodrigo Duterte a devenit faimos după alegerea sa în funcţia de şef al statului filipinez prin declaraţiile agresive dar şi prin acţiunile dure contra traficanţilor şi consumatorilor de substanţe stupefiante. El s-a remarcat şi prin jignirea şi ameninţarea adversarilor săi politici din ţară dar şi prin ieşiri verbale necontrolate la adresa unor personalităţi externe. Ultima sa isparavă, cea în care a recunoscut că a fost homosexual, a venit în timpul unei vizite în Japonia, unde s-a întâlnit cu comunitatea filipineză din Tokio.

Liderul de la Manila le-a spus concetăţenilor săi că unul dintre cei mai aprigi critici ai săi, senatorul Antonio Trillanes, era gay.‘Trillanes şi eu suntem la fel. Dar eu m-am vindecat’, a spus Duterte, care a explicat că a ‘devenit din nou bărbat’după ce a întâlnit femeia care urma să-i fie soţie.

Interesant:   Presedintele Iranului, Ebrahim Raissi, mort intr-un accident de elicopter

Potrivit agenţiilor umanitare, Duterte are un istoric controversat când vine vorba de drepturile homosexualilor. În timpul campaniei elctorale din 2016, el s-a exprimat în favoarea căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex, dar mai apoi şi-a retras cuvintele. Ulterior a folosit homosexualitatea ca o insultă la adresa ambasadorului american la Manila, Philip Goldberg.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.