.

Presedintele a numit noii ministri!

Distribuie prietenilor tai!

In urma cu putin timp, Presedintele Klaus Iohannis i-a numit in functie pe noii ministri de la Ministerul Transporturilor, respectiv Ministerul Dezvoltarii Regionale, amintind ca acum doua zile, prim-ministrul Viorica Dancila i-a trimis noile propuneri acestuia.

Noile nume sunt Daniel Suciu, ce va ocupa functia de ministru al Dezvoltarii Regionale, dar si viceprim-ministru, iar la Transporturi este Razvan Cuc.

Noile nume au fost validate in seara de marti de catre Comitetul Exectuiv al Partidului Social Democrat. De mentionat ca Razvan Cuc a mai ocupat functia de ministru in cabinetul Mihai Tudose, acesta demisionand din functie dupa o sedinta avuta de conducerea partidului. Razvan Cuc reprezinta organizatia de la Neamt a social-democratilor.

Noul ministru de la Dezvoltare, Daniel Suciu este si liderul deputatilor social-democrati.

Vechile propuneri, Lia Olguta Vasilescu la Dezvoltare Regionala si Mircea Draghici la Transporturi au fost refuzate de patru ori de catre Presedintele Klaus Iohannis, acesta invocand motive de neprofesionalism si lipsa de pregatire. La acel moment PSD lua in calcul mai multe variante pentru a-l forta pe Presedinte sa accepte acele propuneri, una dintre variante fiind acea a unei Ordonante de urgenta care sa il oblige pe Presedinte sa semneze numirile, iar varianta extrema ar fi fost suspendarea Presedintelui, insa, probabil constienti ca vor da foc tarii cu o astfel de mutare, s-au abtinut, totul sfarsindu-se prin retragerea candidaturilor celor doi de la ministere.

Pe surse, s-ar fi zvonit ca in schimbul retragerii candidaturii Olgutei Vasilescu, s-ar fi oferit un loc cat mai bun la europarlamentare pentru Claudiu Manda, iubit si viitor sot al fostei primarite a Craiovei.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.