.

Premiera din Noua Zeelenda, una dintre cele mai infocate vacciniste, demisioneaza

Distribuie prietenilor tai!

Prim-ministrul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a anunat ca demisioneaza. Ea spune ca el la capatul puterilor. Ardern pare sa sufere de sindromul burnout, spun specialistii.

Jacinda Ardern a facut anuntul-bomba in prima ei conferinta de presa din 2023. Prim-ministra neo-zeelandeze a fost o sustinatoare infocata a vaccinarii, iar tara a fost supusa unor restrictii COVID greu de imaginat. Asadar, imaginea ei, si intern, si extern, e destul de controversata. In schimb, e simpatizata de stanga din toata lumea, si de presa aflata sub controlul ideologiei de stanga.

Jacinda Ardern are o fetita si a marturisit ca vrea sa stea mai mult timp cu copilul. In plus, crede ca a sosit momentul ca ea si partenerul ei sa se casatoreasca.

“Stiu ce presupune functia de premier si stiu ca nu mai am suficient combustibil in rezervor. Dam tot ce putem atat timp cat putem si apoi vine vremea. Si pentru mine a venit. Pur si simplu nu am suficienta energie pentru inca patru ani” – a spus Jacinda Ardern.

Interesant:   Biden, un cadavru politic

Psihologii sunt de parere ca Ardern e in burnout si ca in cazul acestui sindrom recuperararea nu se poate face cu 2-3 saptamani de vacanta. “Sunt trei componente in burnout. Primul e epuizarea emotionala, adica simti ca nu mai are niciun fel de resurse. In mod clar, Jacinda Ardern prin asta trece acum. Burnout-ul apare dupa mult timp, si nu poate fi rezolvat peste noapte. Nu este ceva care trece cu o vacanta de doua saptamani, dupa care sa revenim cu bateriile incarcate” – a precizat Rachael Murrihy, psiholog.

Aleasa prim-ministru in 2017, la 37 de ani, Jacinda Ardern este una dintre cele mai tinere femei sef de guvern din lume si a doua care a devenit mama in perioada exercitarii acestei functii.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.