Preluarea marfurilor direct de la micii producatori agricoli

Distribuie prietenilor tai!

Preluarea marfurilor direct de la micii producatori agricoli

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pune la dispozitia micilor producatori platforma online www.rndr.ro/legume, unde vor putea completa cantitatile de legume disponibile, in vederea facilitarii dialogului cu marile lanturi de retail. Anuntul a fost facut de ministerul agriculturii, care precizeaza ca masura a fost luata pentru a identifica cele mai bune modalitati de preluare a marfii direct de la producatori.

La cateva ore dupa ce site-ul a devenit activ, erau deja cateva anunturi postate. Se vand, in special, ridichii, ceapa verde, napi, castraveti cornichon si salata verde.

Ministerul se va implica in dialogul cu marile lanturi de retail, astfel incat agricultorii din sectorul vegetal sa poata sa isi continue munca in ferme, solarii sau pe camp, iar produsele lor sa ajunga pe masa consumatorilor.

Pe acest portal, micii fermieri trebuie sa isi faca un cont de utilizator, apoi sa completeze produsele si cantitatile disponibile. Pentru a-si putea posta ofertele, producatorii din sectorul legumicol pot publica oferte cu conditia sa aiba un atestat / certificat de producator valid. Legumicultorii isi asuma responsabilitatea informatiilor publicate.

Interesant:   Cum trebuie sa fie testata o masina second hand inainte de a fi achizitionata?

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.