.

Pregateste Tudorel Toader gratierea? Indiciul care l-ar putea da de gol

Distribuie prietenilor tai!

Aseara, in timp ce in Bucuresti si in marile orase din toata tara protestau cateva zeci de mii de oameni, Tudorel Toader se tinea de postari pe Facebook. Mai exact, duminica seara, in jurul orei 20, Tudorel Toader a distribuit pe contul sau personal de Facebook o stire ce face trimitere directa la amnistie si gratiere.

Mai exact, acesta a distribuit o stire ce facea trimitere la o asa-zisa declaratie data de catre presedintele CEDO, in care  acesta ar fi zis ca cei de la CEDO au cerut gratierea pentru tara naostra, iar romanii ar fi in strada de fapt impotriva Uniunii Europene si a CEDO, articolul distribuit de Tudorel pe Facebook find chiar din februarie 2017, atunci cand Guvernul Romaniei a dat celebra Ordonanta 13 ce a scos in strada peste 600.000 oameni, dintre care in jur de 200.000-250.000 doar in fata Guvernului, in Bucuresti.

Sa fie acesta un semn ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader ar mai pregati vreo Ordonanta la fel de periculoasa si nociva precum Ordonanta adoptata saptamana trecuta?

Un singur lucru e cert. Imediat dupa ce ministrul a distribuit acel articol pe Facebook, acesta a fost aspru criticat, atat de cunoscuti jurnalisti, cat si de unii parlamentari. Sorina Matei, cunoscuta jurnalista a scris ca Tudorel ar fi distribuit un fake news din urma cu doi ani, deoarece presedintele CEDO nu ar fi spus niciodata ca responsabilii curtii de la Strasbsourg ar fi cerut gratierea in tara noastra, lucru verificat chiar si de Sorina Matei in postarea pe care aceasta a distribuit-o.

Si Raluca Pruna, fost ministru al Justitiei in Guvernul Ciolos a criticat postarea lui Tudorel Toader, spunand despre acesta ca “arunca cu fumigene”.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.