.

Polaris Sportsman Touring 570 EPS ’21 – Aventură off-road

image001
Distribuie prietenilor tai!

Experiențele off road sunt potrivite pentru toți: chiar dacă îți place să te aventurezi în locuri necunoscute sau preferi o viață mai liniștită, fară niciun risc, o plimbare cu un ATV este ceva ce trebuie încercat de-a lungul vieții. Fie că pleci într-o călătorie de unul singur, însoțit doar de ATV-ul tău, fie că ești împreună cu persoane dragi, precum prietenii și familia, acest vehicul garantează distracția ta, dar și faptul că vei fi mulțumit.

Alegerea ideală de ATV

Să găsești vehiculul perfect pentru tine, care să fie la nivelul așteptărilor tale, atât din privința calității, a prețului și a designului, cât și din cea a motorizării, poate fi destul de dificil, mai ales fară un sprijin specializat în domeniu. De aceea, experții ATVRom Bucovina vin în ajutorul tău și îți propun Polaris Sportsman Touring 570 EPS. O variantă nouă și reinventată a unor modele ce au avut succes în anii anteriori, acest ATV, produs pentru a fi pe gustul tuturor riderilor pe patru roți, se află în prezent în locurile fruntașe ale industriei.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

De ce Sportsman Touring 570 este o variantă înțeleaptă

Cu o vechime de zeci de ani pe piață, compania americană Polaris Industries s-a conformat noilor dorințe ale cumpărătorilor și au pus la un loc toate calitățile ATV-ului perfect. Sportsman Touring 570  este un vehicul cu EPS, pentru o manevrare mai confortabilă și mai ușoară a volanului, cu un motor ProStar de 567cc, 1 cilindru, 4 timpi, DOHC, care poate dezvolta până la 44cp, îndeajuns de puternic cât să poată străbate orice traseu greu de parcurs de către alte vehicule. La nivelul motorizării, el mai dispune de o cutie de viteze automată PVT P-R-N-L-H, un sistem de comutare a tracțiunii între 2×4 și 4×4, cât și un rezervor cu o capacitate de până la 17L.

Acest ATV dispune de o tehnlogoie modernă, având în construcție un display LCD de 4’’ cu Ride Information Center, turometru, vitezometru, kilometraj, indicator de temparatură lichid de răcire, indicator trip, indicator combustibil, ceas, indicator service, ore funcționare și indicator AWD, toate acestea pentru o experiență mai relaxantă a pilotului. Nu în cele din urmă, ETC – sistemul electronic de control al accelerației și ADC – asistența la coborârea în pantă au un rol esențial în a te ajuta să controlezi cât mai bine vehiculul, fie că ești experimentat sau un nou venit în lumea off road.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

image002

Avantajele unui ATV

Beneficiile unui astfel de vehicul ar putea umple o listă întreagă, însă câteva exemple esențiale dintre acestea sunt siguranța, confortul și ușurința de a fi controlat. În comparație cu motocicletele, ATV-urile dispun de 4 roți, ce oferă o mai bună stabilitate riderului aflat pe vehicul, așadar, și o mai mare siguranță, evitând riscurile de a cădea de pe motocicletă în cazul unor accidente. Cât despre comparația cu o mașină, avantajul unui ATV este simplitatea de a îl manevra, deoarece dispune de o masă mai mică. De asemenea, un alt plus este faptul că poate merge atât pe carosabil, cât și pe drumurile accidentate, precum cele din zone forestiere sau trasee montane.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.