.

PNTCD moare urât: Cere premierului Dăncilă să interzică Facebook în România!

Distribuie prietenilor tai!

Partidul Naţional Ţărănesc, condus de Aurelian Pavelescu, a declanşat un val de ironii şi hohote pe reţelele de socializare după ce a cerut, public, într-un mesaj, ca Facebook să fie interzis în România. Mai mult, liderul ţărănist i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să ia măsuri contra Facebook şi să îl aducă în România pe preşedintele şi fondatorul acestei reţele de socializare, Mark Zuckenberg. Culmea ironiei este că PNŢCD a postat acest mesaj exact pe… Facebook.

“Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de rețeaua de socializare Facebook. Așa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot așa mai mulți țărăniști au fost blocați pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu. Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicații”, se arată în mesajul postat chiar pe pagina de Facebook a PNŢCD.

Interesant:   România intră în spațiul Schengen

Potrivit mesajului ţărăniştilor, această reţea de socializare câștigă mulți bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenție pieței din România. Ţărăniştii sunt supăraţi din cauza aceasta şi consideră acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil.

Ţărăniştii se arată extrem de deranjaţi că Facebook tolerează limbajul vulgar și îndemnurile la violență ale reprezentanților altor partide.

Ulterior, preşedintele PNŢCD a postat şi el un mesaj în care susţine că anunţul privind interzicerea Facebook este un Fakenews, însă a fost luat peste picior de aţi utilizatori ai reţelei pentru că postarea denunţată de Aurelian Pavelescu este pe pagina partidului.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.