.

PNȚCD a semnat un protocol de colaborare cu PSD

Distribuie prietenilor tai!

Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu a semnat un protocol de colaborare cu Partidului Social Democrat pentru perioada alegerilor europarlamentare din 26 mai.

Aurelian Pavelescu a declarat că anul trecut PNŢCD a susţinut mitingul organizat de PSD și ALDE. De asemenea, Pavelescu i-a reproşat preşedintelui Klaus Iohannis faptul că nu îşi îndeplineşte rolul constituţional de mediator şi l-a acuzat că a “îndemnat populaţia la revoltă, la nesupunere civică”.

“Am vorbit încă de atunci că PNŢCD este dator, prin doctrina lui, să apere democraţia înainte de toate, înaintea intereselor de partid, aşa cum ar trebui să facă orice partid politic într-o democraţie. Ce s-a întâmplat în ultimii mulţi ani, de la preluarea mandatului de către preşedintele Klaus Iohannis, sunt lucruri care ne-au cutremurat pe toţi. Au fost dezvăluiri nenumărate în ultimii ani, o caracatiţă care a acaparat statul, a instituit poliţia politică, a pus sub urmărire milioane de români, a bulversat nu numai instituţiile statului, dar şi întreaga societate. Preşedintele a refuzat să îşi îndeplinească rolul constituţional de mediator şi a instaurat un de fapt un regim personal de mână forte”, a declarat Pavelescu.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.