.

”Ploaie” de vedete la Jubileul Reginei Elisabeta

Distribuie prietenilor tai!

Cântăreaţa americană Diana Ross a cântat în închiderea concertului organizat sâmbătă seară de BBC în faţa Palatului Buckingham din Londra – intitulat “Party at the Palace” – şi i-a îndemnat pe miile de spectatori reuniţi în centrul capitalei Regatului Unit să îi adreseze mulţumiri publice reginei Elisabeta a II-a pentru cei 70 de ani petrecuţi în slujba naţiunii britanice, informează DPA.

Prezentată de actorul de comedie Lee Mack, legendara cântăreaţă de muzică soul, în vârstă de 78 de ani, a apărut pe scenă într-o spectaculoasă rochie în nuanţe de alb şi de negru, asortată cu un set de bijuterii argintii.

Diana Ross a interpretat mai multe piese de succes din repertoriul ei, deschizându-şi recitalul de sâmbătă seară cu melodia “Chain Reaction”, în timp ce imaginea unui glob disco a fost proiectată pe faţada Palatului Buckingham.

Artista americană şi-a continuat spectacolul transmiţând un mesaj suveranei britanice: “Vă transmit salutări din partea tuturor oamenilor prezenţi aici, precum şi a milioanelor de alţi oameni care ne privesc la televizor din lumea întreagă şi avem un mesaj simplu pentru Domnia voastră: ‘Vă mulţumim!'”.

Interesant:   Val de scumpiri incepand cu 1 iulie

Diana Ross a interpretat apoi cântecul “Thank You”, în timp ce proiecţii ale cuvintelor “Mulţumesc” şi “Iubire” erau difuzate în spatele scenei pe faţada Palatului Buckingham.

Cântăreaţa americană şi-a încheiat recitalul cu piesa “No Mountain High Enough”, fiind acompaniată de un cor şi de o orchestră.

Pe durata acestei interpretări, pe faţada palatului londonez a fost proiectată imaginea drapelului britanic, “Union Jack”, iar prinţul Charles a putut fi văzut în timp ce aplauda alături de soţia lui, ducesa de Cornwall, care flutura un steag.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.