.

Plata online a datoriilor la KRUK iti asigura avantaje prin solutii flexibile!

plata online datorii
Distribuie prietenilor tai!

In momentul in care au o datorie pe care nu o mai pot plati, unii oameni pot fi contactati de reprezentantii KRUK Romania SRL, semn ca dosarul lor a ajuns sa fie gestionat de aceasta companie, lider in Romania in ceea ce priveste recuperarea creantelor.

Inca din primul apel telefonic, clientii pot sesiza atitudinea amabila si deschisa, o abordare a angajatilor KRUK care ii va ajuta sa depaseasca aceasta situatie dificila in care se afla. Angajatii companiei sunt asadar interesati ca persoanele care au nevoie de ajutor pentru a-si plati datoriile sa-l si primeasca, iar in acest scop sunt pregatiti sa le ofere toate informatiile de care au nevoie si toate solutiile potrivite pentru plata debitelor restante.

Achitarea online a datoriilor la KRUK – un mod rapid, sigur si confortabil de plata

Pe platforma e-kruk.ro, clientii cu dosar la KRUK au posibilitatea sa se inregistreze, creand un cont de utilizator. Din momentul in care au un cont, vor obtine acces la toate informatiile din dosarul lor, la actualizarile cele mai recente, si pot efectua plati online. In plus, tot din cont, se poate semna si un angajament de plata, prin care fiecare client isi poate stabili ratele lunare dorite de el pentru returnarea restantei.

Interesant:   VinziCasa.ro: Soluția Ideală pentru Agenții Imobiliari

Plata online a datoriilor este o varianta la care apeleaza din ce in ce mai multe persoane, avand in vedere ca acesta se face rapid, sigur si usor, nefiind nevoie de stat la cozi, de interactiunea cu oameni sau de timp pierdut. Din confortul propriei locuinte, de la serviciu, din vacanta, de la tara sau de la oras, parcurgand doar cativa pasi, oamenii isi pot plati datoriile, chiar si la credite neplatite de 5 ani, fara sa aiba nevoie decat de cardul bancar, de telefon, calculator sau tableta, cu conexiune la internet.

Care sunt solutiile de plata online a datoriilor la KRUK

Pentru plata online a datoriilor, KRUK ofera cateva alternative, atat pentru persoanele care au cont in platforma, cat si pentru cele care sunt prea grabite pentru a-si crea unul:

  • Plata online cu cardul din contul eKRUK. Utilizatorii care au cont il pot accesa si apasa butonul “Plateste acum”, din sectiunea aferenta dosarului KRUK, introducand datele cardului si efectuand plata;
  • Plata cu cardul fara a intra in contul eKRUK. Pentru ca sunt si clienti care se grabesc si vor sa plateasca online fara sa-si creeze un cont,  compania ofera posibilitatea de a achita restantele intrand in sectiunea de plata rapida fara login din platforma. Utilizatorii vor trebui sa completeze campurile aferente si sa faca plata;
  • Plata prin link securizat. Aceasta varianta presupune ca in prealabil clientul sa discute cu un angajat KRUK, pentru solicitarea acestui tip de plata, proces in cadrul caruia va primi un link sigur de plata, in care datele vor fi precompletate. Acest link ii este trimis clientului pe e-mail sau prin SMS, dupa cum isi doreste. Pentru a plati va fi nevoie sa dea click pe link-ul primit si sa introduca datele cardului, dupa care va putea efectua foarte usor si rapid plata.
Interesant:   Prima dată la casa de amanet? Iată 5 întrebări pe care să le pui

In concluzie, la KRUK clientii sunt ajutati sa-si plateasca datoriile online asa cum isi doresc, rapid, sigur si confortabil.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.