.

Pirații au prins curaj. După Uber, taximetriștii vor și interzicerea trotinetelor electrice

Distribuie prietenilor tai!

Tot mai mulți taximetriști se arată deranjați de apariția mijloacelor alternative de deplasare. După ce au făcut scandal și au amenințat cu greva foamei împotriva Uber și Taxify, acum taximetriștii au sărit pe firmele care închiriază trotinete electrice. Au sărit peste biciclete și au ajuns direct la trotinete. Unii taximetriști s-au supărat că a venit vara și în loc să își transporte clienții în mașini insalubre, în miros de tutun și transpirație și vuiet de manele și zdrangănit de cruciulițe și maimuțoi lipite pe parbrize, oamenii aleg să circule cu trotinetele electrice. Curse de câteva minute, printre mașinile care stau în coloană la stop, sunt mai ieftine decât o călătorie cu taxiul, din calculele multor oameni de toate vârstele care merg pe trotinete electrice. Iată ce mostră de gândire a postat un taximetrist pe Facebook:

”Colega, am avut o victorie relativă cu ougeul ăla, deşi am mai văzut bulangii pe străzi, şi una două au apărut alţi bulangii. Păi ăştia cu lime, wolfe, eflow şi alte drăcii de trotinete ne ia toţi clienţii. Iarna ne-om mai descurca cumva, da vara asta o să facem foamea. Păi io stau la colţ juma de zi şi îmi văd toată clientela pe trotinetă cum merge să bea bere artizanală la manasia. Păi ei dau #treijdelei pe oră în loc să-mi dea mie. E şi de 2 ori mai scump ca la noi şi n-au nici condiţii, aer condiţionat, îi bate soarele în cap toată ziua. Păi ori ne ducem la guvern iară, ori mă duc şi mă apuc să le arunc în Dâmboviţa’, a scris taximetristul.

Interesant:   Premierul olandez, cu cele mai mari sanse la sefia NATO, primele declaratii dupa ce si Iohannis s-a autopropus

În aceste condiții, taximetriștii ar putea trece la următorul nicel: să ceară interzicerea mersului pe jos…

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.