.

Ping-pong intre institutii dupa ce Ana Oros a murit mancata de caini

Distribuie prietenilor tai!

Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor – ASPA – nu reuseste sa captureze maidanezii din zona Lacul Morii, unde o femeie de 43 de ani a murit in coltii haitelor de caini.

ASPA sustine ca nu se poate apropia de haite; pentru a-i putea tranchiliza echipele ASPA trebuie sa se apropie de caini. In plus, ASPA sustine ca doar capturarea  nu e o solutie. Pe de alta parte, adaposturile sustin ca sunt pline si ca nu mai au locuri pentru cainii prinsi. Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6, critica dur ASPA. Autoritatea, care e in cadrul Primariei Generale a Bucurestiului, investeste in adaposturi si alte servicii, dar nu in capturare. Mai mult decat atat, operatiunile de prindere a cainilor vagabonzi au fost mult reduse in ultimii ani.  “Pana la o analiza mai detaliata,  se vede clar din bugetul lor ca investesc in adaposturi si alte servicii si nu in capturare ! De exemplu,  au un singur colaborator care are abilitatea de a tranchiliza animalele. Despre ce vorbim ? Despre incompenta si iresponsabilitate. Bucurestiul este enorm, resursele lor pentru capturare sunt inexistente !” – scrie, pe Facebook, edilul sef al sectorului 6, pe raza caruia s-a petrecut tragedia.

Interesant:   Canicula da (si mai mult) peste cap circulatia trenurilor

Ana Oros avea 43 de ani si iesise la alergat in zona Lacului Morii. Ea a fost atacata de o haita de 7-8 caini si nu a avut nicio sansa. Si acum un an, femeia fusese pe punctul de a fi ucisa de caini, in aceeasi zona. S-a ales atunci cu bucati de carne si scalp smulse, dar dupa saptamani de spitalizare a reusit sa scape cu viata. De aceasta data, cand a sosit ambulanta femeia era deja moarta.

Bucurestiul e terorizat de caini maidanezi, in toate sectoarele. In ultimii, acestia s-au inmultit iar circuitul banilor pentru capturare, sterilizare si plasare in adaposturi este un mister total. Se vorbeste de mafia din acest domeniu, in care se pompeaza fonduri uriase.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.