.

Phillips a lansat doua serii de espressoare noi la Orastie

espressoare philips
Distribuie prietenilor tai!

Din fericire, inovatiile in domeniul tehnologic determina aparitia pe piata a unor espressoare foarte bune si foarte apreciate de persoanele care apreciaza o cafea buna, indiferent ca o prepara pentru ei sau pentru altii. Unul dintre liderii globali in categoria aparatelor de uz casnic, Royal Philips, lanseaza doua serii noi de espressoare, produse la fabrica din Orastie, singura fabrica de espressoare Philips din intreaga lume si, cu siguranta, un plus semnificativ pentru economia romaneasca.

Seria de espressoare 5400 lansata de Philips

Poate cel mai bun espressor lansat de compania Philips, seria 5400 vine in contextul unei cresteri de doua cifre a pietei de aparate de cafea. Cert este ca Philips este liderul detasat la nivel local, rezultatele fiind extrem de vizibile si datorandu-se interesului crescut al consumatorilor pentru acest tip de produs. De astfel, este o certitudine ca pe piata de profil exista o crestere din ce in ce mai ridicata a cautarilor clientilor atat in mediul online, cat si in magazinele de specialitate, pe aceasta categorie de produse.

Concret, seria de espressoare Philips 5400 reprezinta cea mai performanta serie din portofoliul acestei companii care, pe langa inovatia Latte Go, are specificatii clare menite sa raspunda nevoilor consumatorilor din ce in ce mai crescute. Un astfel de aparat de cafea ofera bauturi cu lapte, foarte delicioase, variate si consistente, exact pe gustul impatimitilor de cafea, in confortul propriei locuinte, dar si un afisaj intuitiv si simplu de utilizat.

Interesant:   Metodele de calcul al distantelor rutiere si importanta acestui calcul

Beneficiile espressorului Phillips 5400 Latte Go

Conform informatiilor primite de la AdiLupu.com, acest nou espressor le asigura utilizatorilor urmatoarele avantaje:

  • peste 12 varietati de cafea extrem de delicioase, cu o singura atingere de buton. Utilizatorii pot sa deguste o cafea simpla, o cafea cu lapte, o cafea americana sau o cafea Flat White, dar si un cappuccino delicios, un Latte Macchiato sau un espresso lung ori un ristretto;
  • o functie impresionanta extra shot, cu un ristretto ce poate fi adaugat in orice ceasca pentru o cafea cu o aroma mai intensa;
  • posibilitatea de personalizare usoara cu 5 setari pentru tarie, dar si alte 5 setari pentru volumul de lapte si de cafea si 3 trepte de temperatura si 4 profiluri de utilizator;
  • un display intuitiv cu pictograme si un ecran TFT color.

Cum a influentat pandemia comportamentul si preferintele romanilor in materie de cafea

Pandemia a influentat foarte mult comportamentul consumatorilor de cafea, din ce in ce mai multe persoane preferand sa consume cafeaua acasa, in confortul propriei locuinte. Pe de alta parte, 24% din romani au schimbat brandul cafelei consumate, 21% au devenit mult mai preocupati de ritualul prepararii cafelei si cel al consumului de cafea, in timp ce 16% au achizitionat un aparat de cafea pentru a fi folosit in confortul domiciliului lor, iar 8% dintre romani consuma mai multa cafea.

Interesant:   Metodele de calcul al distantelor rutiere si importanta acestui calcul

Rezultatele studiului demonstreaza si faptul ca pentru a alege cel mai bun espressor de cafea, consumatorii au tinut cont de numeroase criterii, iar decizia lor a depins si de mediul in care traiesc, de job si de sex. Concret, rezultatele studiului au aratat ca se consuma mai multa cafea espresso in mediul urban si mai putina in mediul rural, barbatii consuma mai multa cafea simpla, espresso scurt sau lung, fara lapte, fara alte arome, in timp ce femeile prefera cafeaua cu arome si lapte, de aceea aleg espressoare cu functii de spumare a laptelui.

Espressoarele se numara intre preferintele cumparatorilor in perioada pandemiei, alaturi de alte aparate electrocasnice mici, menite sa aduca un plus de bine in viata de zi de zi a oamenilor si de a suplini conditia prezenta, data de imposibilitatea de a se misca liber si de a consuma cafeaua preferata intr-o cafenea.

Fara doar si poate, produsele Philips sunt preferate de catre cumparatori, fiind renumite pentru cafeaua excelenta pe care o prepara, dar si pentru ca inlocuiesc cu succes ibricul si cafetiera, au numeroase functii importante pentru iubitorii de cafea buna. Aparatele de cafea Philips se adreseaza celor care inteleg ceea ce inseamna confortul, gustul excelent si pun accent pe modul in care isi trateaza membrii familiei sau oaspetii.

Interesant:   Metodele de calcul al distantelor rutiere si importanta acestui calcul

Espressoarele Philips fabricate la Orastie raman o alegere smart a iubitorilor de cafea buna, sunt fabricate cu tehnologie de ultima generatie si ofera functii care le sustin eficienta. Prin urmare, merita investitia si un loc in casa sau intr-un birou.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.