.

Peste 14.000 de oi s-au înecat în Marea Neagră

Distribuie prietenilor tai!

Un vas sub pavilionul statului Palau, care avea 22 de membri ai echipajului de naționalitate siriană și 14.600 de oi la bord, s-a scufundat în portul Midia. Nava Queen Hind s-a înclinat periculos şi s-a scufundat parţial pe bordul drept, duminică, în bazinul Portului Midia, după ce a plecat de la cheu, potrivit Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Constanţa.
Conform sursei citate, primul apel de urgenţă a fost primit la ora 11.51, prin dispeceratul 112, fiind solicitată intervenţia pentru salvarea echipajului de la bord şi a unui marinar căzut în apă Portului Midia.
“Marinarul căzut peste bord a fost salvat de către autorităţile portuare şi colegii săi, au fost preluaţi de pe navă şi aduşi în siguranţă, la cheu, tot de către Căpitănia Portului Midia. Marinarul recuperat din apă a primit îngrijiri la ţărm dar a refuzat transportul la spital” – informează IPJ Constanţa.

Aproximativ 40 de oi din cele 14.600 aflate la bordul navei Queen Hind au fost salvate duminică după-amiază, până la ora 16,30, după ce vaporul sub pavilion Palau s-a scufundat parţial duminică dimineaţă în bazinul Portului Midia, potrivit oficialilor ISU.
Operaţiunile de salvare a animalelor vii de pe puntea navei Queen Hind, scufundată parţial pe bordul drept (tribord), vor continua atâta timp cât este vizibilitate optimă.

Interesant:   România intră în spațiul Schengen
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.