.

Pele e in spital

Distribuie prietenilor tai!

Legendarul fotbalist brazilian, in varsta de 78 de ani, a fost spitalizat de urgenta, la Paris. El se afla in capitala Frantei pentru o serie de evenimente de promovare, intre care, cel mai marcant, intalnirea in premiera cu tanarul jucator francez Kylian Mbappé, considerat viitorul rege al fotbalului mondial.

Pele are probleme mai vechi de sanatate, iar internarea in spitalul parizian a avut loc azi-noapte, din motive de precautie, tinand cont de varsta destul de inaintata, spun apropiatii. Viata lui nu e este in pericol.

Cu 1281 de goluri inscrise de-alungul carierei sale, Pele este considerat cel mai mare marcator al tuturor timpurilor. De altfel, el figureaza in Cartea Recordurilor, Guiness.

Brazilianul a trecut Atlanticul pentru a venit la Paris sa intalneasca cu talentatul atacant francez de la Paris Saint-Germain Kylian Mbappé, pe care multi il vad ca fiind “Pele la tinerete“ si care isi dorea demult sa-l cunoasca pe cele mai bun fotbalist din istorie.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.