.

Pe Donald Trump l-a luat somnul la discursul reginei

Distribuie prietenilor tai!

Şoc la Palatul Buckingham, în timpul mesajului festiv rostit de regina Elisabeta a II-a din timpul dineului oficial în onoarea preşedintelui american Donald Trump. Liderul de la Casa Albă, probabil obosit după zborul transatlantic şi schimbarea de fus orar, a aţipit în timp ce suverana Marii Britanii vorbea lângă el.

Preşedintele american a ajuns la Londra, pe aeroportul Stanstead, ieri dimineaţă, şi a avut întâlniri oficiale cu oficiali britanici, printre care şi premierul Theresa May, iar seara a fost invitat de onoare la dineul reginei de la Palatul Buckingham. Regina a vorbit despre valorile comune ale Statelor Unite şi Marii Britanii, aşa cum a făcut la dineurile oferite celorlalţi 11 preşedinţi americani care au vizitat Palatul Buckingham înaintea lui Trump. Jurnaliştii care au văzut imaginile nu au scăpat momentul de micro-aţipeală al lui Donald Trump, perfect normal după o zi aşa încărcată şi cei 72 de ani ai liderului de la Casa Albă. Potrivit imaginilor, Trump a intrat într-o serie lungă de clipituri din ochi, urmată de o perioadă şi mai lungă de închidere a ochilor. Sau mai bine zis şi-a odihnit ochii. Apoi, după cele câteva secunde de pauză, a deschis ochii largi la fel ca o persoană care se trezeste brusc după cde a aţipit în autobuz, scriu jurnaliştii englezi. Scena nu a trecut neobservată de oamenii obişnuiţi care s-au apucat să comenteze pe reţelele de socializare cum că Trump a aţipit lângă regină, la dineul oficial în onoarea sa. Reacţiile au fost de la amuzament la stânjeneală. Nu este pentru prima dată când Trump îşi odihneşte ochii în momente importante – în martie a făcut acelaşi lucru la o conferinţă comună cu şeful Apple, Tim Cook.

Interesant:   ISIS revendica atentatul sangeros de la Moscova, dar exista mari dubii ca ei ar fi in spatele atacului
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.