.

Patru români au murit într-un accident în Ungaria

Distribuie prietenilor tai!

Patru cetățeni români și-au pierdut viața într-un accident care a avut loc luni dimineață în Ungaria, în regiunea Csongrad, potrivit Ministerul Afacerilor Externe. Reprezentanţii Consulatului General al României la Szeged “au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la identitatea persoanelor implicate şi circumstanţele producerii accidentului”, potrivit MAE.
Nu au fost recepţionate deocamdată solicitări de asistenţă consulară, iar reprezentanţii oficiului consular monitorizează cu prioritate situaţia şi se află în contact cu autorităţile locale, fiind pregătiţi să acorde asistenţă consulară în vederea îndeplinirii formalităţilor de eliberare a documentelor necesare repatrierii trupurilor neînsufleţite, arată sursa citată.
Szilvia Szabó, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie din judeţul Csongrád, a precizat că accidentul s-a produs în jurul orei 2,30, la kilometrul 146 al autostrăzii, în apropierea localităţii Kistelek. Un camion care se îndrepta către Budapesta a rupt parapetul care delimita sensurile de mers şi a intrat în coliziune cu două autoturisme care circulau pe celălalt sens. Cele două maşini au luat foc, iar cei şapte pasageri ai acestora au murit pe loc. Şoferul camionului nu a fost rănit.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.