.

Pariori, atenție la ȚEPARII de profesie de pe internet

Distribuie prietenilor tai!

Tot mai mulți țepari apar pe Facebook și își fac reclamă sub pretextul că te ajută să câștigi la pariuri sportive, cu ponturile lor. Țeparii își promit câștiguri foarte mari din combinații de două meciuri, la care cota este între 4 și 5, cumulat însemnând între 20 și 30. Pare tentant să joci 100 de lei și să câștigi 2.000. Dar pe lângă promisiunile de câștig apar țeparii care îți propun, pentru sume între 100 și 150 de lei, ponturi înainte de meciuri, iar dacă pontul se adeverește să mai plătești 150 de lei.

Atenție, acești escroci vor să fie plătiți prin surse care nu le dezvăluie identitatea, cum ar fi PaySafeCard, și nu răspund la mesaje și nici nu își dau numerele de telefon. Prin urmare, riscul este enorm dacă vă aruncați în plasa unor astfel de țepari.

Este și cazul unui individ care se ascunde sub profilul de Facebook ”Succesul analiștilor”, unde postează poze cu bilete câștigătoare și sume potențial câștigate. Dar e o țeapă pentru că individul încasează banii de la cel ce dorește ponturi, după care dispare. Blochează utilizatorul pe Facebook și nu mai dai de el.

Interesant:   27-28 aprilie: weekend spectaculos la „Strazi deschise, Bucuresti – Promenada Urbana”
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.