.

Papa Francisc e mai bolnav decat se spune oficial ?

Distribuie prietenilor tai!

Suveranul Pontif, care deja sufera de sciatica si nu are o jumatate dintr-un plaman, este intr-o stare mai grava decat anunta Vaticanul. Cel putin asa sustine un expert in problemele Vaticanului.

In varsta de 84 de ani, Papa Francisc a fost internat duminica dupa-amiaza la spitalul Gemelli din Roma si cateva ore mai tarziu a fost operat pe colon. Diagnosticul oficial e de diverticulita de colon. Sfantul Parinte este si acum internat in spital si, sporadic, face febra.

Potrivit lui Luis Badilla, editor la “Il Sismografo” (Seismograful), starea Papei Francisc e grava si degenerativa. Operatia la colon suferita nu e chiar un fleac, afirma Badilla, unul dintre cei mai apreciati bloggeri care scriu despre Vatican si despre Papa de foarte multi ani. Articolele lui sunt citite cu regularitate de anturajul Papei.

Autorul crede ca Suveranul Pontif se va afla de acum inainte absolut tot timpul sub supraveghere medicala si ca se va intoarce in spital in mod periodic, pentru internari mai lungi sau mai scurte si pentru controale amanuntite. Chiar daca acum, dupa ce va fi externat, el isi va relua parte din atributii.

Interesant:   Haos pe glob! O pana informatica a paralizat omenirea

Potrivit serviciului de presa de la Vatican, Papa Francisc mananca si se misca fara sa aiba nevoie de ajutor. La trei zile de la operatia a facut febra, dar analizele i-au iesit bine.

„Cu siguranta, Sfantul Parinte va reveni la Vatican pentru a-si continua calatoria pe urmele pasilor lui Petru, dar nu va mai fi niciodata la fel” – scrie reputatul specialist in problemele Vaticanului.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.