.

Pachetele cu băuturi alcoolice comandate online – ideale pentru petreceri și evenimente

bauturi
Distribuie prietenilor tai!

Chiar dacă în această perioadă evenimentele de orice fel se desfășoară exclusiv în mediul virtual, se speră ca în cursul anului 2021, cât mai curând, lucrurile să revină pe drumul spre normalitate. Spre exemplu, organizatorii de festivaluri de muzică sunt optimiști și în unele cazuri deja au fixat date pentru evenimentele de anul viitor.

În lumea de afaceri, se așteaptă momentul în care se vor putea organiza din nou conferințe, workshop-uri, dar și evenimente de tip cocktail, gală și business & leisure. Pe partea de evenimente personale, cu siguranță multe persoane abia așteaptă să poată organiza nunți, petreceri aniversare și alte astfel de celebrări ale unor momente plăcute din viață.

Unul dintre cei mai importanți furnizori de coșuri cadou și cadouri gourmet premium, gourmetGIFT.ro, a dezvoltat în ultima perioadă secțiunea de băuturi alcoolice din magazinul online, iar în targetul principal se află persoanele și companiile care organizează petreceri și evenimente, personale și de business.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

gourmetGIFT.ro livrează comenzi de orice valoare, inclusiv pentru cei ce doresc să cumpere online doar o sticlă de whisky sau de șampanie veritabilă, însă pariul de creștere este pe zona de kit-uri de party și de solicitări de băuturi alcoolice pentru evenimente medii și mari. Reprezentanții companiei care deține e-shop-ul www.gourmetgift.ro subliniază că oferă în acest moment cele mai bune prețuri din mediul online la selecția de băuturi alcoolice premium disponibilă pe website. Este vorba despre whiskey, vin, rom, vodcă, gin, lichior, șampanie, vin spumant și diverse specialități, inclusiv băuturi tradiționale românești – doar băuturi rafinate, premium, de la branduri de top, inclusiv cele din categoria țuică sau vodcă.

Clienții gourmetGIFT.ro au certitudinea unor produse originale, de înaltă calitate, inclusiv unele băuturi alcoolice exclusiviste precum șampanie veritabilă Dom Perignon în cutie cadou, sampanie moet & Chandon sau Mumm. În categoria whiskey, cele mai comandate produse sunt cele de la Chivas Regal, inclusiv variante rare ca Chivas Regal 25 ani, Chivas Regal Ultis sau Chivas Regal 18 ani.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

Pachetele cu băuturi alcoolice comandate online sunt ideale pentru petreceri și evenimente și este de așteptat ca anul 2021 să consemneze creșteri majore pe acest segment de comerț electronic. De altfel, cererea de băuturi alcoolice în e-commerce a crescut puternic în anul 2020, inclusiv din cauza contextului special.

În pandemie, românii au fost mai rar în unități HoReCa, dar au continuat să consume alcool acasă. După cum arată datele din piață, multe analize indică o creștere a interesului pentru produse premium. Mai exact, există o nișă tot mai mare de români care preferă calitatea în locul cantității atunci când este vorba despre băuturi alcoolice. Veniturile populației au crescut în ultimii ani, iar obiceiurile de consum se modifică, online-ul câștigând cotă mare de piață în privința comerțului cu produse alimentare și băuturi, inclusiv alcool.

Consacrat mai ales ca expert în livrarea de coșuri cadou, gourmetGIFT.ro are peste 10 ani de experiență în zona de produse gourmet ideale pentru a fi făcute cadou. Băuturile alcoolice se pot comanda separat, sub formă de kit-uri de party sau făcând parte din coșuri cadou gourmet pentru orice ocazie.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.