.

Organizatorii concursului muzical Eurovision trag un semnal de alarma

Distribuie prietenilor tai!

Directorii concursului, organizat de European Broadcasting Union – EBU – sunt la capatul rabdarii. Autoritatile israeliene trag de timp, iar pregatirile sunt mult intarziate.

The Jerusalem Post scrie ca cei doi directori ai concursului Eurovision, Frank-Dieter Freiling si Jon Ola Sand i-au trimis premierului israelian, Benjamin Netanyahu, o scrisoare foarte critica. Oficialii EBU se plang ca guvernul intarzie, din motive financiare, instalarea echipamentelor de securitate, necesare accesului  in Pavilionul 2, de la Exp Tel Aviv, acolo unde ar urma sa desfasoare competitia muzicala.

“Aceste intarzieri ar putea avea efecte dezastruoase” – atrag atentia reprezentantii EBU.

Pregatirile pentru filtrele de securitate si alte masuri de siguranta, in vederea concursului pe care il gazduieste Tel Aviv-ul luna viitoare, au fost oprite, din cauza certurilor pe bani, din cadrul guvernului israelian. Astfel, “trupele si interpretii  nu vor putea face repetiile la timp, iar acest lucru va afecta calitatea spectacolului” – scriu cei doi directori, in mesajul catre premierul Netanyahu.

Interesant:   2048 și 4096 - Călătorii în Universul Cifrelor și a Strategiilor

Saptamana trecuta au fost zvonuri ca Tel Aviv nu va putea gazdui cea de a 64-a editie a Eurovisionului, din cauza tensiunilor in crestere cu palestinienii si a atacurilor cu rachete lansate dinspre Fasia Gaza.

Pe 14 si 16 mai vor avea loc semifinalele, iar pe 18 mult-asteptata finala. Din partea Romaniei participa Ester Peony, care a castigat selectia nationala cu piesa “On a Sunday”.

 

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.