.

Orban nu crede in sondaje

Distribuie prietenilor tai!

Ludovic Orban, fost premier, in prezent presedinte al partidului Forta Dreptei, e de parere ca sondajele de opinie care circula in spatiul public nu reflecta intentiile reale de vot ale alegatorilor.

Aflat la Sibiu,  presedintele partidului Forta Dreptei, s-a intalnit cu membrii si simpatizantii partidului. Orban considera ca niciunul dintre sondajele de acum, referitoare la alegerile din 2024, nu indica adevaratele intentii de vot ale romanilor. El a contrazis, in primul rand, recentele procentaje avansate de sociologi privind partidul AUR. Potrivit acestora, partidul lui George Simion ar urma sa obtina in jur de 22 de procente si sa devina a doua forta politica a tarii, dupa PSD. Aceleasi sondaje arata ca partidul lui Orban, Forta Dreptei, nu va intra in parlament pentru ca nu va strange suficiente voturi pentru a trece pragul electoral. Aceeasi soarta ar urma sa aiba si partidul fostului presedinte Traian Basescu.

Orban a comparat AUR cu o masina care are doar claxon si vopsea stralucitoare. Românii isi vor da seama, ca si atunci cand isi cauta o masina, ca e mai putin important claxonul si grundul, vopseaua, cat motorul si directia si ca nu isi vor lua ca reprezentanti, nu isi vor cumpara masini care nu au decat claxon si vopsea stralucitoare” – a spus Ludovic Orban intr-o conferinta de presa. Presedintele Forta Dreptei i-a calificat pe cei din PNL si din PSD drept tradatori, care si-au tradat alegatorii. De asemenea, in opinia sa, alianta celor doua formatiuni e una impotriva firii, in care PSD dicteaza si PNL face figuratie. Fostul premier s-a aratat convins ca nemultumirea electoratului, care exista, cu adevarat, nu inseamna ca AUR va obtine un numar asa de mare voturi.

Interesant:   Alegeri europene din care lipseste ... europenismul

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.