.

Olanda recomanda carantina pentru cei veniti din Romania

Distribuie prietenilor tai!

Pe fondul cresterii uriase de noi cazuri de imbolnavire cu COVID-19, tot mai multe tari ii baga pe romani in carantina. Pe 9 iulie s-a raportat un numar record de imbolnaviri – 614 – mai multe decat in oricare din zilele de pandemie de pana acum.

Olanda cere auto-izolarea romanilor care vin in regat

Autoritatile olandeze cer ca persoanele venite din Romania sa se auto-izoleze la domiciliu pentru o perioada de 14 zile din momentul intrarii pe teritoriul Regatului Tarilor de Jos.

In plus, Olanda a decis ca toti pasagerii cu varsta de peste 13 ani, care pleaca, sosesc sau tranziteaza aeroporturile din regat, indiferent de tara in cre sau spre care calatoresc sa completeze o declaratie de sanatate pe propria raspundere. Personalul din cadrul aeroportului va efectua verificari aleatorii ale pasagerilor, solicitand prezentarea declaratiei completate si semnate.

Din cauza numarului mare de persoane testate pozitiv la coronavirus, Austria impune carantinarea celor veniti din Romania, Bulgaria si Republica Moldova, timp de 14 zile. La frontierele cu Ungaria si Slovenia, autoritatile austriece au suplimentat efectivele de control si sunt oprite toate autocarele venite dinspre Balcani. Ca sa nu intre in carantina, persoana venita dintr-una din aceste trei tari poate face dovada unui test COVID negativ, nu mai vechi de 4 zile.

Interesant:   Directoarea generala a Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, Oana Sivache, plasată sub control judiciar

Trei turisti romani din Grecia, depistati cu COVID

Autoritatile elene au anuntat ca au fost depistati inca doi turisti romani infectati cu coronavirus, unul in Paralia Katerini si celalalt in Thassos. Sambata, o femeie venita in Creta in vacanta, cu sotul, a fost de asemenea anuntata de autoritati ca testul COVID a iesit pozitiv. Cei trei romani sunt in hotelurile amenajate de autoritatile elene ca spatii de carantina pentru turisti.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.