.

Obiect zburator neidentificat doborat in Canada

Distribuie prietenilor tai!

America de Nord se confrunta cu o adevarata “epidemie” de baloane misterioase si obiecte zburatoare neidentificate.

Premierul canadian Justin Trudeau a anuntat ca un obiect neidentificat a fost doborat in timp ce survola nord-vestul tarii.  “Am ordonat doborarea unui obiect neidentificat care a incalcat spatiul aerian Canadian” – a scris premierul Trudeau pe Twitter. Incidentul are loc la o zi dupa ce Statele Unite au doborat un obiect care zbura deasupra statului Alaska.

Nu exista niciun fel de explicatii, deocamdata, Trudeau a precizat doar ca avioane din Canada si Statele Unite au fost trimise la fata locului, iar tirul care a lovit obiectul zburator a fost tras de un avion de vanatoare american F 16. Trudeau s-a consultat telefonic cu presedintele SUA, Joe Biden. Intrebat de reporteri despre ce e vorba, Biden a refuzat sa faca vreo declaratie.

Acesta este al doilea obiect zburator doborat de Statele Unite in aproximativ 24 de ore. Un obiect similar de marimea unui autoturism, a fost distrus cu doar o zi inainte,  deoarece reprezenta “o amenintare pentru siguranta traficului aerian”, a precizat John Kirby, purtatorul de cuvant al Casei Albe, pe probleme de Securitate.

Interesant:   Biden, un cadavru politic

Acum o saptamana, americanii au doborat un balon de spionaj chinez in largul coastelor atlantice. Balonul survolase obiective militare sensibile, desi China sustine ca era o aeronaval civila, folosita in scopuri de cercetare, in principal meteorologice.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.